Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti bírjátok az olyan pasikat, akik szeretik az animéket/mangákat?
Figyelt kérdés
Ha szeretne vki ismerkedni,nyugodtan írjon.
17/F
2012. dec. 31. 12:46
11/15 anonim válasza:
Rohadtul nem hat meg a véleményed kiskölyök :D
Idejöttem a véleményemet kifejteni. :)
12/15 anonim válasza:
Ez ugyanolyan hobby tevékenység mint bármi más. Van akinél dominál, de a legtöbben szerintem le se sz*rják. Nem ez a lényeg...F
13/15 anonim válasza:
Én 'bírok' mindenkit kortól, nemtől függetlenül akik szeretik az animét/mangát, hiszen erről is el tudok beszélgetni velük más témákon kívül is.
Egyébként nem feltétel, hiszen ez is egy hobbi, ahogy azt 12 írta. Bár számomra fontos, hogy ne legyen megszállottan fanatikus.
19/L
14/15 anonim válasza:
Volt egy hasonlò kérdés régebben csak más korral,de a válasz ugyanaz igeeeen!!! :D
Mint ahogy sok más válasz is így hangzott. És voltak olyan lökött(ek) is mint itt. -.-"
15/15 anonim válasza:
Nekem csak egy plusz, vagyis ha kedveli, akkor még jobb, de amúgy az se gáz, ha nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!