Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik nektek bejön vagy nem bírjátok?
Figyelt kérdés
Fiúk bejön ha egy lány érdeklődik az autósport,versenyautók,vezetés,száguldás iránt?Vagy fiúsnak tartjátok és nem tetszik ha egy lány ilyen?2012. dec. 30. 19:41
1/5 anonim válasza:
Ha jól nézz ki minden elnézhető.
2/5 anonim válasza:
Ne legyen ilyen mert ha összejövök vele nemfogok azon veszekedni h ö akar vezetni:D Én vezetek és kész:D
3/5 anonim válasza:
Személy szerint nekem nem jön be, de biztos lesznek olyan válaszadók, akiknek ez tetszik. :)
5/5 anonim válasza:
Ezt konkrétan leszarom. Autók még engem is hidegen hagynak, most olyanért minek rajongjak alapon, ami úgysem lesz sosem, meg nem merek autót vezetni sem,nehogy karambolozzak.
Tehát pont leszarom nagyívben az autómániád.
De általánosságban a kérdéshez, az mindenképpen előny, és nagyon jó,ha a lánynak férfiasabb érdeklődési köre/i/ vannak, sokkal jobban meg lehet lenni egy olyan lánnyal, a nemi vágy mellett így lehalább jó haver is tud lenni egyszerre, és ez sokkal szorosabb kötődést eredményez, általánosságban tehát mindeképp előny!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!