Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek gáz, ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek gáz, ha egy fiúnak tyúkmellkasa van?

Figyelt kérdés
Próbálok edzeni, de még nem értem olyan szintre, hogy ne látszódjon.
2009. aug. 25. 19:27
1 2
 11/14 anonim válasza:
40%
Nekem is tyúkmellem(pectus carinatum) van, hát mit mondjak, 19 éves vagyok és nem tudok vele mit kezdeni, valószinüleg még kiskoromba kellett volna gyógytornázni, úszni, sajnos a szüleim nem foglalkoztak vele, és 19 évesen kicsit szégyellem mutogatni a felsőtestem, kondiztam is elég sokat, meg úsztam, de semmi változást nem tapasztaltam... nem voltam elég kitartó. A legvégső eset a műtét, az remélhetőleg rendbe hoz majd mindent :) Az meg hogy te szégyelled, szerintem felesleges, mindenki elfogad úgy, amilyen vagy, nem tehetsz róla.
2010. ápr. 7. 15:32
 12/14 anonim válasza:
hey varjunk csak ez en melleim is osze vannak huzzodva es egy kicsit ki all,ez tyukmelkas?amugy fiu vagyok
2010. ápr. 18. 14:57
 13/14 anonim válasza:
lehetséges
2010. máj. 14. 23:12
 14/14 anonim válasza:

A tyúkmellkas az amikor az szegycsont középen kiáll vagy az egyik oldaladon kintebb van mint a másikon.

Úszással sokat lehet javítani rajta :)

2010. jún. 26. 19:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!