Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz, ha egy fiúnak tyúkmellkasa van?
Azok a lógó cicik? Háááát...Nem a legszexisebb, ha a pasi is melltartót hord XD De valakinek biztosan így is tetszik a pasi.
20/L
Ha jól tudom, akkor a tyúkmell az az, mikor a szegycsont kiáll középen... (Szóljatok, ha rosszul tudom...)
Hát nem gáz, nem tudsz vele igazából mit csinálni. El kell fogadni. Aki szeret, az úgyis megbékél vele:)
Nekem is az volt, amég meg nem operáltattam néhány évvel ezelőtt. Amúgy 23/f vagyok.
Nagyon eltérő mértékben alakulhat ki tyúkmellkas, valakinél alig látszik, másoknál rendkívül feltűnő és jelentősen csökkenti a tüdőkapacitást, illetve a szívet is nyomhatja és akadályozhatja a normális működésben. Ennek fényében lehet nagyon gázos meg kevésbé gáz is de nyílván esztétikusnak és előnyösnek semmiképpen sem lehet nevezni.
A műtét során egyébként oldalról a bordáid között bevezetnek egy fémpántot amit átdugnak a mellkasodon és a másik oldalon is rögzítik a bordákhoz. Ez kb. 2 évig marad benned és ezidő alatt a (fogszabályzóhoz hasonlóan csak ez nem befelé hanem kifelé nyom) kialakítja a szegycsont kívánt formáját. Egy jó 1-1,5 hónapig elég kemény mire megszokod ezt a vasat a mellkasodban. Remélem kimerítő választ adtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!