Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek gáz, ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek gáz, ha egy fiúnak tyúkmellkasa van?

Figyelt kérdés
Próbálok edzeni, de még nem értem olyan szintre, hogy ne látszódjon.
2009. aug. 25. 19:27
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
0%

Azok a lógó cicik? Háááát...Nem a legszexisebb, ha a pasi is melltartót hord XD De valakinek biztosan így is tetszik a pasi.

20/L

2009. aug. 25. 19:28
 2/14 anonim ***** válasza:
0%
Az...
2009. aug. 25. 19:35
 3/14 anonim ***** válasza:
91%

Ha jól tudom, akkor a tyúkmell az az, mikor a szegycsont kiáll középen... (Szóljatok, ha rosszul tudom...)

Hát nem gáz, nem tudsz vele igazából mit csinálni. El kell fogadni. Aki szeret, az úgyis megbékél vele:)

2009. aug. 25. 20:21
 4/14 anonim ***** válasza:
0%
tyúkmellkas? az milyen? nincs mellbimbója?
2009. aug. 25. 20:37
 5/14 anonim ***** válasza:
0%
a tyúkmell az teljesen más. Ez csak hosszúcsöcs xD
2009. aug. 25. 20:58
 6/14 anonim ***** válasza:
47%
Nekem el van kissé deformálódva a mellkasom a jobb oldala kiáll de egyáltalán nem érzem gáznak én is próbáltam eltüntetni de nem igazán jött össze igaz nem voltam túl kitartó:P De el lehet tüntetni gyógytornával és utolsó sorban műtéttel is ha nagyon zavar :)
2009. aug. 25. 22:26
 7/14 A kérdező kommentje:
nem értem, milyen hosszú csöcsökről meg lógó mellbimbóról beszéltek
2009. aug. 25. 22:29
 8/14 anonim ***** válasza:
67%

Nekem is az volt, amég meg nem operáltattam néhány évvel ezelőtt. Amúgy 23/f vagyok.

Nagyon eltérő mértékben alakulhat ki tyúkmellkas, valakinél alig látszik, másoknál rendkívül feltűnő és jelentősen csökkenti a tüdőkapacitást, illetve a szívet is nyomhatja és akadályozhatja a normális működésben. Ennek fényében lehet nagyon gázos meg kevésbé gáz is de nyílván esztétikusnak és előnyösnek semmiképpen sem lehet nevezni.

A műtét során egyébként oldalról a bordáid között bevezetnek egy fémpántot amit átdugnak a mellkasodon és a másik oldalon is rögzítik a bordákhoz. Ez kb. 2 évig marad benned és ezidő alatt a (fogszabályzóhoz hasonlóan csak ez nem befelé hanem kifelé nyom) kialakítja a szegycsont kívánt formáját. Egy jó 1-1,5 hónapig elég kemény mire megszokod ezt a vasat a mellkasodban. Remélem kimerítő választ adtam.

2009. aug. 25. 23:16
 9/14 A kérdező kommentje:
köszi a választ. nekem a csont kifele áll egy kicsit
2009. aug. 25. 23:20
 10/14 anonim ***** válasza:
67%
Tényleg igazad van, ami nekem volt az a tölcsérmellkas (befelé görbül a szegycsont). A tyúkmellkas legalább ilyen szív+ tüdő problémákat nem okoz, bár gondolom ez önmagában nem vígasztal. Ha jól tudom operálni azt is lehet: csonkolják a kiálló részt és behelyeznek egy fém implantátumot. Nem mondtad hogy hány éves vagy de ha már nem vagy gyerek akkor ne nagyon számítsál arra hogy ez sportolással helyre jön, legalábbis én a tölcsérmellemen így szinte semmit sem tudtam javítani.
2009. aug. 26. 10:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!