Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csajok! Nektek bejönnek az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Nektek bejönnek az "aranyos srácok"?

Figyelt kérdés

Rendszerint találhatunk valami közös testi jellemzőt az "aranyos srácoknál". vagy túl alacsonyak, túl gyengék, vastag lencséjű szemüveget viselnek, pattanásosak, ujjnyi pénisszel rendelkeznek, esetleg a testtömeg-indexük magasabb az átlagosnál. Bármi ezek közül ill. ezek tetszőleges kombinációja előfordulhat náluk. De a lelkük szép, legalábbis ezt próbálják mutatni.

Mivel a magukhoz való eszük azért megvan, tudatos stratégiát dolgoznak ki a kiszemelt nők meghódítása érdekében: barátok lesznek, a romantikus, érző énjüket fogják előttük csillogtatni, és aztán hátha idővel, a lassú víz partot mos-módszerrel létre is jöhet az egybekelés.

Az aranyos srácok rendszerint gyávák és művészlelkek. Jól játszanak valamilyen hangszeren, esetleg festegetnek, verseket, prózát írnak. A lényeg, hogy a kiválasztott kishölgy méltó partnere lehessen egy esetleges "szakmai" jellegű beszélgetésben, vitában - vagy értsen valamihez, amit a lány újdonságként csodál.

Ha lelkizésre kerül sor, az aranyos srác örök fájdalmához nyúl vissza: volt szerelméhez, aki feltehetőleg eddig az egyetlen is volt, és őt szerinte megalázó módon dobta el magától. A lelkitárs-lány könnyes szemekkel hallgatja végig a történetet sokadszorra, és vigasztalja, látja el a srácot jótanácsokkal.Az aranyos srác ilyenkor megpróbál valamilyen alattomos húzással ölelést vagy kézfogást, érintést kicsikarni a lánytól, de az csak rövid időre sikerül neki.

Én legalább is óvakodok az aranyos srácokkal szívesen barátkozó nőktől. Náluk valami nincs rendjén.

Gyanakvással tölt el, ha a környezetemben egy aranyos srác a Reiki-módszert, esetleg masszőrtudományát próbálja a lányokon bemutatni.

Ilyenkor önmérsékletre intem, esetleg kikérdezem sportmúltjáról, kedvenc perverziójáról de annyira sose szégyenítem meg, hogy a jelenlévő csajokban szimpátia ébredjen iránta.

Ti hogy vagytok ezzel?

2012. dec. 30. 14:46
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:
Igen! Pontosan ez van! Dobott a nőm egy aranyos srácért.
2012. dec. 30. 19:28
 22/31 anonim ***** válasza:
100%
hát...ilyen a karma. lenézel, talán még gúnyt is űzöl az ilyen típusú fiúkból, majd végül egy ilyen nyúlja le a csajodat. bocsi, de ennek így kellett lennie. ja és lehet, hogy a macsóság, keménység jó tulajdonságok, de hidd el, ha lesz.arod a lányok érzéseit, előbb utóbb elegük lesz, és inkább egy "aranyos" fiúhoz menekülnek.
2012. dec. 30. 19:38
 23/31 anonim ***** válasza:
Kínos! :D
2012. dec. 30. 19:39
 24/31 anonim válasza:
Na alljal le kishuszar. Aggyal cimet és megbeszeljuk szemtol szembe
2012. dec. 31. 04:07
 25/31 anonim ***** válasza:

15:53-54 vagyok

ezek szerint pont ráhibáztam

2012. dec. 31. 09:45
 26/31 anonim ***** válasza:
Ez mekkora marhaság. Én régebben bunkó voltam a csajokkal és jól ment a csajozás, de nem éreztem jól magam így velük egy idő után meguntam őket. Aztán kedves lettem hozzájuk és ők is megnyíltak, sokkal jobb érzés így csajozni mint egyfolytában "oltogatni" őket meg tenni magad elhiheted.
2013. jan. 8. 17:41
 27/31 anonim ***** válasza:
Mondjuk a leírásodból nekem nem aranyos a srác, hanem ravasz, számító. Nekem az aranyos srácban benne van az, hogy őszinte, és nem "stratégiázik" (legalábbis nem úgy, mint ahogyan a bevezetőd hangnemével azt érzékeltetted), és ezzel együtt kedves, figyelmes, lehet vele beszélni.
2013. jan. 8. 17:43
 28/31 ßajusz*-* válasza:

Te beteg vagy!

ÚrIsten -.-""""

2013. jan. 11. 21:11
 29/31 anonim ***** válasza:

Úgy néz ki, hogy az aranyos srác személyleírása volt ez, azé, aki miatt dobtak :D

Egyébként igen, nekem határozottam tetszenek a tipikus jófiúk, aranyos fiúk. :) 21L

2013. jan. 30. 16:48
 30/31 anonim ***** válasza:

"Ilyenkor önmérsékletre intem, esetleg kikérdezem sportmúltjáról, kedvenc perverziójáról de annyira sose szégyenítem meg, hogy a jelenlévő csajokban szimpátia ébredjen iránta. "

DAFUQ? Nem vagy normális, kisfiam. Én egykor "aranyos" srác voltam, nem szeretem a lúzereket, de egy ilyen után kb. megvertelek volna. ja és nem voltam gyáva és művészlélek, és még lúzer koromba is edzettem.

2013. jan. 30. 17:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!