Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek nagy hülyeség...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek nagy hülyeség lenne? (leszbi téma, bőv. Lent)

Figyelt kérdés

Szilveszterkor páran (18) osztályból öszeröffenünk bulizni, iszogatni, egy HB keretein belül. Van közöttük jó pár nagyon szép lány, akiknél tudom hogy nincs esélyem, viszont van közöttük egy nagyon aranyos, kevésbé szép de formás, eléggé kétértelmű jeleket adó lány. Pl.: igen szívesen hozza témába a szex és egyéb témákat, ha félreérthető dologról van szó, ő kb. mindig az első, akinek leesik, suliban is gyakran belémkarol, ölembe ül, viszont egyszer poénból, már nem emlékszem pontosan, hogy mit, de valami durvábbat elszóltam, és olyan hangon mondta, hogy ..., azt h fúúúj, mivan, leszbi vagy?? ez kb. fél éve. Amúgy meg kb. összes lány ismerősével kézen fogva beszélget, nagyon bújós. Ma is voltunk moziban, és kb. egész film alatt (horror) az én kezemet fogta, miközben a másik oldalt egy tök helyes srác ült az osztályunkból. Szóval nem tudom hova sorolni a viselkedéset.

És most jön a kérdés lényegi része:

Szerintetek érdemes lenne szilveszterkor pár kör után rámozdulnom, vagy inkább ne kockáztassam a következö 2 évemet az osztályban?

(Ja, mellesleg senki nem tudja a legjobb barátomon kívül a másságomat, de mondjuk egy csókot be tudnék magyarázni az alkoholnak.)

Nagyon köszi hogy elolvastad :)

2012. dec. 29. 23:23
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
én is szurkoltam. de hát az élet ilyen trükkös:D hát fel a fejjel. van még hal a vízben:)
2013. jan. 17. 01:14
 32/32 anonim ***** válasza:
Nekem volt dolgom 2 lánnyal is az osztályból. Azóta is barátok vagyunk de már ugyanolyan. Ha lehet egy tanácsom SOHA ne kezdj osztálytársaddal! Jah és nekem is van egy csomó barátnőm akik puszilgatnak,ölelgetnek, ölembe ülnek stb. ÉS nagyon nem rámoccanásból,lányoknál ez belefér.
2013. máj. 26. 00:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!