Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek nagy hülyeség...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek nagy hülyeség lenne? (leszbi téma, bőv. Lent)

Figyelt kérdés

Szilveszterkor páran (18) osztályból öszeröffenünk bulizni, iszogatni, egy HB keretein belül. Van közöttük jó pár nagyon szép lány, akiknél tudom hogy nincs esélyem, viszont van közöttük egy nagyon aranyos, kevésbé szép de formás, eléggé kétértelmű jeleket adó lány. Pl.: igen szívesen hozza témába a szex és egyéb témákat, ha félreérthető dologról van szó, ő kb. mindig az első, akinek leesik, suliban is gyakran belémkarol, ölembe ül, viszont egyszer poénból, már nem emlékszem pontosan, hogy mit, de valami durvábbat elszóltam, és olyan hangon mondta, hogy ..., azt h fúúúj, mivan, leszbi vagy?? ez kb. fél éve. Amúgy meg kb. összes lány ismerősével kézen fogva beszélget, nagyon bújós. Ma is voltunk moziban, és kb. egész film alatt (horror) az én kezemet fogta, miközben a másik oldalt egy tök helyes srác ült az osztályunkból. Szóval nem tudom hova sorolni a viselkedéset.

És most jön a kérdés lényegi része:

Szerintetek érdemes lenne szilveszterkor pár kör után rámozdulnom, vagy inkább ne kockáztassam a következö 2 évemet az osztályban?

(Ja, mellesleg senki nem tudja a legjobb barátomon kívül a másságomat, de mondjuk egy csókot be tudnék magyarázni az alkoholnak.)

Nagyon köszi hogy elolvastad :)

2012. dec. 29. 23:23
1 2 3 4
 21/32 Thgg válasza:
Én is várok
2013. jan. 4. 16:27
 22/32 anonim ***** válasza:

Annyira rosszul sikerült, hogy inkább le sem írod?

VAGY!

Összejött! és a zsúfolt közös életetek kezdetét vette, és ezért nincs időd leírni xD ?

am énis várom :D

2013. jan. 4. 23:22
 23/32 anonim ***** válasza:
Ha megpróbálsz privát üzenetet küldeni a kérdezőnek, akkor azt írja ki, hogy "nincs ilyen felhasználó vagy már törölte regisztrációját vagy letiltásra került a fiókja", szóval szerintem nem fog már válaszolni... :(
2013. jan. 5. 10:38
 24/32 anonim ***** válasza:
Itt mindenki csak vár, a kérdező meg már el is felejtkezett a kérdéséről. :O :D
2013. jan. 5. 10:41
 25/32 anonim ***** válasza:
Pedig mär rohadt kiväncsi vokkkkk !!! ( bocs nem magyar billentyüzet )
2013. jan. 6. 15:55
 26/32 anonim ***** válasza:
78%
Attól még a 'vagyokot' le tudnád írni...
2013. jan. 10. 15:31
 27/32 anonim ***** válasza:
óó pedig nagyon érdekelt volna, hogy mi történt... sebaj. ha van valakinek ötlete h mi lett a sztori vége tegyen úgy, mintha ő lenne a kérdező:'D
2013. jan. 14. 18:50
 28/32 anonim ***** válasza:

juj, nagyon sajnálom, de le lettem tiltva, most frissen, igyekszem szebb pályát befutni itt a GYIK-on :)

na szóval tratatataam, jön a várva várt beszámoló! :) (nem is tudtam, hogy ennyien vártok :D)

szóval, jól indult minden, elvoltunk, biliárdoztunk, iszogattunk, stb. aztán igyekeztem rámozdulni a kiszemelt lányra, de nem nagyon sikerült, viszont nem durván, egyértelműen mondogatta a lerázó szövegeket, szóval folytattam.(am semmi érdembeli rámozdulás nem történt -sajnos-, simogattam és puszilgattam a hátukat, kezüket :D)

igazából nagyon szarul sült el az este, mivel sikerült kitálalnom egy pár ember előtt, és volt ott egy olyan osztálytárs lány, akinek tavaly előtt (mostmár) küldtem szerelmesverset, majd még 2-3-at. ugyhogy együtt bőgtünk a fürdőben, majd kimentem, elintéztem magam = kiadtam a bánatom egy wckagylónak, és lefeküdtem aludni.

sajnos a fontosabb emberek emlékeztek, illetve én is a történtekre, ugyhogy eléggé cinkes volt a reggel.

aztán ugye mindenkiben ülepedett a dolog (1 hét)(5 ember az osztályból tudta meg (4 lány, 1 fiú)), és megbeszéltük a dolgokat.

azzal a lánynal, aki célba volt véve, vele ment a legkönyebben, mondta, hogy ledöbbent, de ugyan úgy fog rámnézni, teljes mértékben elfogad, szeret, amilyen vagyok.

a gázosabb a szerelmesleveles lánnyal és 2 bn-jével volt, mivel azért őt vágtam át, amikor mondtam, hogy "nyomozzuk ki, ki írhatta?" stb. amúgy már csak barátként tekintek rá, és nagyon fontos a barátsága :)

szóval mondta, hogy haragszik, hogy átvertem a levelekkel, és nem tud még anélkül a tudat nélkül a szemembe nézni, hogy mit éreztem, de igyekszik, és ettől függetlenül elfogad, mert nem tehetek róla, ugyan úgy szeret barátként, bár nem tudja, leszünk-e ugyan olyan nagyon jóban, mint előtte.

most igyekszem kissé a háttérbe vonulni, de azért ott lenni, hogy ugyan úgy a barátjuk maradjak.

mivel ráléptem a beismerés ösvényére, lassan apránként majd a közelebbi barátokkal is megbeszélem, de a szüleimtől és a családomtól még tartok. :/

2013. jan. 14. 19:40
 29/32 anonim ***** válasza:
pedig drukkoltam! sok sikert a továbbiakhoz! :D
2013. jan. 15. 18:41
 30/32 anonim ***** válasza:
köszi :)
2013. jan. 15. 19:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!