Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is hagyam?
Figyelt kérdés
Van egy fiú, akinek van barátnője de én sokkal jobban tetszek neki. Mondta, hogy már rég velem lenne ha a bnőjének nem fogadta meg volna az örökké szót. De hisz nem is szereti, mert volt velem "viszonya". Ma meg elöállított azzal, hogy neki 2 bnője lesz én és az Ebba. Hát én azt hittem ott pofozom meg. Facebookra meg kiírta ma, hogy <EbbaNett3. Hát én nagyon mérges vagyok rá. Szerintetek mit csináljak ?17L2012. dec. 29. 18:52
2/6 anonim válasza:
Meg kellett volna pofoznod. Na mind1, menj oda hozzá és pótold. A kamat le ne maradjon.
3/6 anonim válasza:
Semmit ne csinálj! Totál kamu, hogy emiatt nem akar szakítani a barátnőjével. Azért nem akar szakítani vele, mert ez most egy baromi kényelmes helyzet. Amúgy sem érdemes szeretővel járni, mert csak addig érdekes a kapcsolat, amíg titkos.
4/6 anonim válasza:
Hagyd az egészet a francba.
Ha tényleg annyival jobban érezné magát veled, mint a barátnőjével, már rég otthagyta volna a csajt és veled lenne. De nem tette. Ne értsd félre, nem bántani akarlak, de valószínűleg Te csak azért vagy neki, mert miért ne legyen egy másik is?!
Ez nem a Te hibád elsősorban, hanem a fiúé, hogy ilyen a hozzáállása.
Én a helyedben tényleg hagynám a francba, mert a végén nagyot koppanhatsz. Vagy mond meg nyíltan a fiúnak, hogyha tényleg tetszel neki meg minden, akkor szakítson a barátnőjével és vállaljon fel Téged.
17/L
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, megmondtam neki, hogy felejtsen el. Az elsőnek meg üzenem, hogy gyorsan kellett írnom, mert nincs sok időm ilyenekre.
2012. dec. 31. 09:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!