Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerelmes vagyok valkibe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes vagyok valkibe akibe nem kéne. Egy tanárba. Mit tegyek? Elmondjam neki vagy ne? Megpróbáljam?

Figyelt kérdés

Tavaly mikor fel jöttem 5.be Fülig szerelmes lettem egy tanárba..én 13 éves lány ő 27 éves férfi..

Sokat nevetünk együt mosolygunk segítek neki.. és az idő múlásával egyre jobban beleszeteek.. egy csómószor próbáltam neki elmondani de nem merem..

NEm tanít de irtózatosan szerelmes vagyok belé... Töbször próbáltam magamba kárt tenni.. mert szeretem de tudom nem lehet enyém4 Van olyan akinek sikerült? Olyan embert keresek aki igazán szeret... És megbecsül.. És megpróbáltatja velem elfeledtetni ezt a személyt.. bár ez nehéz lessz!

2012. dec. 29. 18:28
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Ha nyelvtan tanár, akkor kérhetsz tőle segítséget, ugyanis a helyesírásod csapnivaló.

Ellenben, hogy valami értelmeset mondjak: felejtsd el. Pedofília miatt akár le is csukhatnák és nyilván nem feltételezné RÓLAD senki, hogy Te nyomultál rá szegény ipsére. Ha 18 - 19 éves lennél akkor talán, de még akkor is baromi rizikós. Ha iskolát váltasz, ahogy írod, akkor el fogod felejteni, lehet, hogy kell hozzá egy pár hónap, de szerintem egy év múlva majd csak nevetsz ezen az egészen.

2012. dec. 30. 15:54
 22/22 Febi és Zsúl válasza:

Szia. Először is: Ne törődj az oltogatókkal. Teljesen egy cipőben járok veled.

Fülig szerelmes vagyok éve egy tanárba, aki nem tanít. 14 éves vagyok ő pedig 36. Kétszer bejött helyettesítést tartani. Az osztálytársaim ezt valahogy megtudták, hogy nekem tettszik és ott szivecskéztek ,meg minden ilyesmi amikor bent volt.( Ott sültem a szégyentől) Természetesen nekem teljesen reménytelen és próbálom kiverni a fejemből, de még nem sikerült. Kitartást!

2013. jún. 1. 19:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!