Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok valkibe akibe nem kéne. Egy tanárba. Mit tegyek? Elmondjam neki vagy ne? Megpróbáljam?
Tavaly mikor fel jöttem 5.be Fülig szerelmes lettem egy tanárba..én 13 éves lány ő 27 éves férfi..
Sokat nevetünk együt mosolygunk segítek neki.. és az idő múlásával egyre jobban beleszeteek.. egy csómószor próbáltam neki elmondani de nem merem..
NEm tanít de irtózatosan szerelmes vagyok belé... Töbször próbáltam magamba kárt tenni.. mert szeretem de tudom nem lehet enyém4 Van olyan akinek sikerült? Olyan embert keresek aki igazán szeret... És megbecsül.. És megpróbáltatja velem elfeledtetni ezt a személyt.. bár ez nehéz lessz!
figyelj, 13 vagy, azért ennyire ne dramatizálj...
az egyik tanár elmesélte nekünk, hogy volt egy tanítványa, aki bevallotta, hogy mit érez iránta, természetesen a férfi visszautasította, mint minden normális, erkölcsökkel rendelkező ember. a csaj iszonyatosan szégyellte magát, meg is bukott a tantárgyból, és elment másik suliba. még csak véletlenül se mond el a tanárnak, ha még akarsz abba az iskolába járni.
13 éves vagy, ezt azért hangsúlyozom, mert törvénytelen is lenne a kapcsolatod ezzel a személlyel, ha valamit tenne veled, tönkremenne mind a te, mind az ő élete. és normális esetben egy 27 éves férfi max a lányaként tekinthet rád, máshogy nem.
Nekünk is kivan a töknk azzal hogy 13 éves kis p*csák nyavajognak hogy szerelmesek a jóval idősebb tanárjaikba.
+ azt is írtad hogy többször próbáltál kárt okozni magadban.
Azzal okozod magadban a legnagyobb kárt ha nem hagyod abba a nyavajgás és nem felejted el a tanárodat egy életre. Ha nem tetszik a tanács akkor meg ne kérdezz ennyi.
Kérdező
A "felejtsd el" a normális tanács, értsd már meg. Ne mondd meg neki, ne próbáld meg,hagyd békén.Nagyon kellemetlen helyzetbe hoznád magad ha elmondanád neki, mert visszautasítana,és te nagyon szégyellnéd magad.Utána nem lesz mosolygás meg nevetgélés,mert halál ciki lesz minden alkalom mikor összefutsz vele a folyosón.Vagdosni magad egy reménytelen tiniszerelemért meg elég éretlen, értelmetlen és ostoba viselkedés.
Adok egy jó tanácsot....
Gyere vele ösze, vegye el a szüzességed, talizzatok titokban, azzán dobni fog, mert ő már 30 , családot szeretne, te meg csak egy 16 éves pics. leszel, akit a boltban még 2 év múlva sem vehet egy cigit, vagy sört..
Ezután, mikor szakít veled, öngyilkos leszel..vagy ha sikerül túlélned, akkor vagy az idősebb férfiak jönnek majd,be neked, vagy annira megutálod a fiúkat, hogy leszbi leszel, vagy apáca..
és ennyi volt.
másképp nem lehet..szerintem...és ne sértődj meg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!