Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek mennyivel jobb vagy másabb érzés óvszer nélkül a szex?
Sokkal jobb, érezni a másik testét, bőrét, a nedvességet.
Ne álljatok át tablettára, mert csökkentheti a libidót.
Vegyetek ovulációs teszteket és amikor nem termékeny a lány, akkor egy-két ejakuláció után megmosott fütyivel próbáljátok ki.
Vagy vegyétek igénybe a spermabankot és az elkötést.
Első te nem vagy százas..elkötés meg spermabank....
Kérdező: sokkal-sokkal jobb gumi nélkül, engem baromira irritál a gumi, volt, hogy annyira zavart, h ott aktus közben lecibáltam a barátomról :D mondjuk így neki idő előtt ki kellett húznia, de nem baj, mert mi szeretjük a kinti elélvezést is :D
Íme:
A spermabank olyan intézet, ahol a hímivarsejteket lefagyasztják és fagyasztva tárolják későbbi felhasználás céljából. Spermabankhoz fordulhatunk akkor is, ha az andrológiai vizsgálat a férfi partnernél nem igazol hímivarsejtet. Ekkor a donoroktól kapott spermiumot használhatjuk fel.
A férfi fogamzásgátlás sajnos ma legbiztosabb módszere az ondóvezeték elkötése, nehezen visszafordítható, végleges megoldás.
Az élet mindig produkálhat váratlan élethelyzetet, mikor a férfi megbánja a korábbi véglegesen meddővé tevő beavatkozás elvégeztetését. Ezekre az esetekre, mintegy biztosítékként tároltathatnak a műtét előtt hímivarsejtet.
Figyi te hány éves vagy 45?
Mert sztem a kérdező meg a barátja lehetnek kb 18-20 évesek, hogy lehet nekik ilyen tanácsot adni, h elkötés, de most komolyan...
Mert erre való a spermabank, hogy később az eltett spermából legyen a gyerek.
Nekünk sincsen. De szeretnénk biztos fogamzásgátlást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!