Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ekkora mellméret normális ilyen korban?
Figyelt kérdés
14 vagyok és a mellméretem 85B. Normális?
Normális válaszokat légyszi
Kort és nemet is írj!
2012. dec. 29. 13:20
11/21 A kérdező kommentje:
szerintem kövér vagyok:/ de köszönöm!:)
2012. dec. 29. 14:46
12/21 anonim válasza:
Minden mell méret normális, mert mindenki másképp fejlődik!!! :) Nagyon boldog új évet kívánok Neked!!! :)
13/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen:) Viszont kívánom!:)
2012. dec. 29. 17:37
14/21 anonim válasza:
akkor szerencsés alakod van! nem rosszból kérdeztem a kilót, de sok csajszinak háj melle van. Úgy látszik, szerencsés a genetikád! :D egyébként hány cm? Mert az 52 nem hogy sok, de kevés is, kíváncsi vagyok hány centivel gondolod soknak ezt, de szerintem ha pici vagy, akkor sem sok.
15/21 A kérdező kommentje:
165cm vagyok:) bocsi, hogy offolok, de ez ilyen korban magasnak vagy alacsonynak számít?
2012. dec. 31. 19:41
16/21 anonim válasza:
165 centi még felnőtt nőknek is nagyon jó! :) Nagyon boldog új évet kívánok Neked!!! :)
17/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. Viszont kívánom!:)
2013. jan. 1. 09:18
18/21 anonim válasza:
en ilyen korban 172 voltam, es nem is nottem azota se. talan18 es 20 evem kozott még szuk 2cmt. tehat 174 cm korul vagyok most, vagy picit alatta.szerintem ez még az atlagos meret. szoval ha te sem nosz mostmar nagyon, akkor kicsit picinek szamit, de ez lanyoknal nem baj, talan meg elony is.
19/21 A kérdező kommentje:
köszönöm:)
2013. jan. 1. 15:29
20/21 anonim válasza:
Teljesen normális.. Osztálytársam is megkérdezett róla, ő is szintén te korodbeli, és a mellbősége is ennyi :D Szóval szerintem nem kell miatta aggódni
13/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!