Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
FIÚK! Irjatok (fontossági sorrendben) TOP 5 (+, -) tulajdonságot amit (úgy érzitek meg) szeretnétek egy lányban?
1odaadóság 2figyelmesség 3jól főzzön 4humorérzék 5ne legyen sértődékeny 6ne legyen féltékenykedő 7állatbarát
8őszinteség 9bevállalósság(csak egy ötlet!) 10okos 11takarékosság 12talpraesettség 13igényesség 14ragaszkodóság 15hűségesség ha tudtok még írjatok nekem most ennyi jutott eszembe.
Ezek csak pozitívumok... ez így nem fair, kérek negatív tulajdonságokat, és akkor TOP 10 :)) Köszönöm!
F17
1- önálló életre képes*
2- ne legyen r|ban(
3- figyelmes
4- kreatív (minden téren)
5- aranyos
6- életvidám
7- bújós (nekem nagyon fontos :))
8- okos
9- állatbarát
10- nőies
*Ez nem tulajdonság, de sajnos ma rengeteg az olyan médiánnevelt lány aki még levegőt venni sem tud egyedül, egyetlen önálló gondolata sincs, ÉS nem is tudja értékelni mások önálló gondolatát sem.
16/f
Legyen nagyon toleráns, hozzám az fokozottan ajánlott
Legyen rugalmas, símulékony és kedves.
Legyen komolyabb féle, nem szeretem a nevetgélős túl életvidám lányokat.
Legyen olyan aki nem sértődik meg egy baz dmegtől
Lehet nyugodtan beszédes féle
Ne legyen túl nyitott, de túl zárkózott
Bevállalós az jó ha igen, legyen benne bármilyen elmebeteg szexuális kívánságomban, és élvezze is.
+ alap mindenkinél, így nem írták:
Vékony legyen, karcsú derékkal, 360 fokos kerek seggel, feszes bőrrel, álló csöcsökkel.
Ezek a fő szempontok. A tieid mind mellékes...
Ajjajj, ezek közül azért van egykét aljadék tulajdonság,ami miatt picshán lenne rúgva, íme ezek:
- MEgjátszós
- Igénytelen
- Sértődékeny
- Görény!
- Hazudós.
Ezeket nem nagyon tűrném el. Főzést leszarom, ahogy azt is ,ha néha félremászkálni más faszikkal, mert én tudom, hogy kell a változatosság, én is megtenném, önállóság sem téma, én is elég önállótlan vagyok, a humortalanság sem gond, mert nem szeretem alapjában véve az állandóan viccelődös idegesítő sheggfejeket. Jobb ha egy ember komoly.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!