Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nálad milyen sorrendben jön egy új csajjal/pasival?
kézfogás, csók, szeretlek, szex... (nálam ebben a sorrendben, és mindegyiknek megvan az oka...)
17/L
Eddigi két "kapcsolatomban" így volt:
1. első kézfogás, első csók, első szeretlek, majd nem lett szex :)
2. első csók, első kézfogás, első petting, majd nem volt sem szeretlek, sem szex :)
19/L
Nekem első a csók, ez akár már az első randin is, max. a másodikon, haramdik randin már jöhet a szex, utána kézfogás, és majd a szeretlek, de ez csak majd kb. 1 hónap múlva vagy később.
írjatok kort és nemet is légyszi! :)
szeretlek(régóta szerelmes volt belém)->kézfogás->csók->szex
18/L vagyok és mindennek megadtuk a módját, szóval mások szemében elég sok időnek tűnhetett míg elértünk egyiktől a másikig, és következő kapcsolataimban sem szándékozok első randin csókolózni meg ilyenek. Sőt mielőtt járok valakivel azelőtt még a hozzám se érjen, majd ha már járunk.
Kézfogás->csók->szeretlek->sex
De pl. párommal neten ismerkedtem meg, és azt mondta, ha tetszem neki, amikor találkozunk, akkor egy csókkal fog kezdeni. Úgyhogy csókkal kezdődött a kapcsolatunk, utána kézfogás, aztán szeretlek, aztán sex :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!