Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti mit néztek meg először egy pasin? Vagy milyen sorrendben méritek végig? Kort is, légyszi!
Testalkat,öltözködés,arc
18/L
De engem jobban érdekel, hogy a személyisége milyen, számít a külső is, de sokkal fontosabb, hogy mennyire értelmes a srác
Nekem a magas pasik tetszenek, szóval azokat a srácokat nézem meg:) Először az arcát, aztán a kezét és a lábát(igazából a cipőjét, mert az nagyon sokat elárul egy férfiról) a többi testrészét nem nagyon szoktam.:D
19/L
Magassás+testalkat
arc
stílus
ha nem ismerem ezeket először
15 l
magasság (legyen magas) testalkat (ne legyen pálcika, jó a széles váll/hát)arc és hajszín(barna fiúk előnyben :) na meg a szép gesztenyebarna szemek ^^)
Jó igazából most az ideálomat írtam le, vagyis a barátomat ^^ de amúgy én se a külsőt nézem. volt már csúnyácska fiúm is. de most a párom a mindenem :)
arc, mellkas, testalkat, öltözködési stílus
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!