Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mért nem meritek bevallani ha egy lányt szerettek vagy tetszik? :/
Figyelt kérdés
2010. aug. 11. 15:16
1/7 anonim válasza:
Ne általánosíts, azért mert egy balhere barátod nem vallja be, még vannak férfiasan gondolkodó férfiak is.
2/7 anonim válasza:
Mert az asszony ellátná a bajom! ;)
Peace!
3/7 anonim válasza:
Abban a pillanatba ha bevallom egy lánynak, onnantól le vagyok szarva..
4/7 anonim válasza:
Mert félek, hogy én nem tetszek neki, és akkor tudod mi jön? -Legyünk csak barátok hülye duma...
5/7 anonim válasza:
Mert azt gondolná, hogy itt ez a kis hülye, és most azzal jön, hogy szeret. Mégis mikor valljam be? Rögtön az elején? Ha meg idáig jutunk, már úgyis tudni fogja. De én nem csinálok inkább hülyét magamból. Úgyse engem választ, hanem a 30 éves "mercispasit".
6/7 anonim válasza:
Eddig akiknél bevallottam, azoknál pofára estem. Akiknek nem nyíltam meg ennyire, azokkal összejöttem.
Talán ezért.
17/F
7/7 A kérdező kommentje:
Értem talán igazatok is van :d
Köszönöm a válaszokat..16/L
2010. aug. 11. 16:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!