Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkapcsolat legelején mennyire meritek bevallani, ha kakilnotok kell menni?
Valóban látszólag értelmetlen (de inkább érthetetlen) a kérdésed. Szerinntem inkább azzal van gondod, HOGYAN közöld vele?
Szerintem sehogyan.
Kérj bocsánatot, (pl. bocs, egy perc múlva jövök...) és húzz el wc-re.
Annak nincs értelme, hogy inkább magadba tartsd, és szenvedj.
Amennyiben arról van szó, hogy utcán vagytok, akkor is simán, TERMÉSZETESEN mondd meg, hogy egy mosddóra van szükséged.
Felmerült bennem azonban, hogy ha ezt ilyen nehezen közlöd, milyen nehezen mehet a kommunikáció a szexről. (mi jó/rossz neked, mi a másiknak...) Ez is nagyon fontos, figyelj oda, kevés a gondolatolvasó!!!
Ha jónak tartjátok a válaszomat, értékeljétek zöld kézzel!
Nem tudom hol élsz kérdező, netán reklámszatyorban? Szerinted mit gondol a párod, a vizeleted elpárologtatod, a székleted pedig kifújod az orrodon? A világ legtermészetesebb dolga a "sz@rás és a huggyozás" :D Tudod, az anyag nem vész el, csak átalakul.
A közlés módja pl.: ne haragudj szívem, elmegyek oda, ahová a király is gyalog jár, és ott folytatjuk, ahol abbahagytuk.
Most ebben mi van? Nem úgy kell mondani "NE haragudj szarnom kell" vagy "Bocs megyek kábelt fektetni" "Pillanat pottyantok egyet"
Annyit kell mondani "Ne haragudj kimegyek a mosdóba egy pillanat" Nem kell tudnia hogy te most kakilsz vagy pisilsz... Fantázia emberek!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!