Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Nagyon visszataszító, ha egy lánynak keskeny csípője van?
Figyelt kérdés
Annyira utálom, hogy nekem keskeny. :/2012. dec. 28. 01:40
11/31 fospuska válasza:
ehh... a csajok másik 90%-a meg keskeny csípőről álmodik. ha a dereka keskenyebb,akkor semmi gáz.:) formáj alegyen
14/31 Mókusgyilkos válasza:
amennyiben nem csak a csípőd hasonlít a képre akkor nincs probléma :D
15/31 anonim válasza:
Ha olyan csípőd van, mint a képeken, akkor pacsi neked, ne aggódj ez miatt. 19/F
16/31 anonim válasza:
Ez túl karcsú, nálam a nő itt kezdődik: [link]
17/31 fospuska válasza:
12 én a képen levőkért anyagi áldozatra is hajlandó lennék,eskü.:)
18/31 anonim válasza:
Semmi gond nincs vele! Ha a képek alapján kellene döntenem,akkor semmi bajom sem lenne veled!
F.
19/31 anonim válasza:
Ez keskeny? Neked ez 'keskeny'?!
Lehidalok.
És tudodmit... Forduljon fel az, akinek egyetlen ideálja van és folyton azt kergeti-de-sosem-találja.
Eddig akárhány lánnyal találkoztam, akárhány tetszett, mind másmilyen volt. Alakra, hajra (forma és szín) és szemre (szín, tekintet), arányokra stb.
Ja, lesz olyan, aki majd beszól, hogy fúj, igen, visszataszító. Csak vedd hozzá, hogy ha rendes véleményt szeretnél, összegzést, akkor minden férfit meg kéne kérdezned a Földön. :P
Ne utáld, más sem fogja utálni. Sőt. :)
20/31 anonim válasza:
én a széles csípőt nem szeretem úgyhogy ez pont jó :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!