Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg nincs fiú lány barátság?
Én húsz feletti srác vagyok, és azt mondom, jobb ha nincs férfi nő közt barátság.Kifejezetten irritál, ha egy nekem tetsző nő nem akarna esetleg szexuálisan tőlem semmit, de mégis annyira keresi a társaágomat, annyira szimpatizál velem. ZAvar,mert csak beleloval érzelmileg valamibe,amiből aztán elég fájó és nehéz kijönni. Ezért nem vagyok híve a nagyon extrovertált/nyitott/ pináknak sem, mert az egy dolog,hogy aranyos, kedves,meg haverkodna, de csak hülyíti a fejemet, én meg félreértem, és az nem jó. Jobban szeretem ha férfi barátkozik férfival, nő a nővel, a férfi pedig baszk a nővel felállás. Ennyi. Soha életben nem kerestem nők társaságát, mert nem partner egyik sem számomra, ha haverkodni akarok úgyértem, akkor csak saját nemem közül keresek erre alkalmas személyeket, mert így érzem jól magam. Ha szexelhetnékem van, akkor nyitnék csak nők felé. Én úgy érzem ez így korrekt. Bárcsak mindenki ezt csinálná, sokkal kevesebb összetört lélek és vaktába találgatás volna, nem volna ennyi idióta kérdés sem,hogy vajon tetszem neki, ez a szemezés, beszélgetés jelent valamit stb...stb... szóval nem kell ez.
Férfi nő közti barátság ne legyen soha, ezt kívánom! Csak szex, és azon alapuló kötelék.
Aki csak b.szni akar meg szexelhetnékje van, annak ne is legyen. Aki csak a p.nát meg a f.szt látja a másikban, annak nem is lesz.
Hálistennek azért van, akiknek ennél kicsit fejlettebb az érzelemvilága.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!