Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnék a lányok bizalmába férkőzni?
Egész életemben azt szerettem volna, ha egy lány nagyon jó barátom lenne és megbízna bennem annyira, hogy elmondjon olyan dolgokat amit senki másnak nem mer.
Nem azért akartam, hogy szétkürtöljem másoknak de olyan jóleső érzés lenne az, ha egy lány megbízna bennem. Sajnos eddig még egy lánynak sem tudtam a bizalmába férkőzni még, ha nem is adtam neki okot a bizalmatlanságra, egyszerűen nem akarnak megbízni bennem.
Lányok, mit kell tenni egy fiúnak ahhoz, hogy maradéktalanul megbízzatok benne úgy, hogy nem vagyok szerelmesek vagy hasonló. Szóval csak simán barátilag.
25/F
Ja, az utolsó mondatot lehagytam... _Akkor nem szóltam.
Egyszerű: légy kedves, de ne erőltetetten!
2. voltam
Ismerem, nekem is van egy nagyon jó fiú barátom, én csak barátnőnek hívom. Ő a természetével, a felfogásával és a hozzáállásával keltett bennem bizalmat. A barátság fokozatosan alakult ki, de vagy egy dolog, ami miatt ebből sosem lesz szerelem: teljesen más a párkapcsolati felfogásunk.
Na, ennek nagy része off lett, de remélem, nem haragszol. :)
Általában nagyon jó barátnak kell lenni, és sok időt kell az illető mellett tölteni (főleg kettesben, vagy szűkebb körben). Vagy pedig ha nagyon berúg szegény és van valami baja, akkor lehet, hogy neked fogja elmondani, ha te vagy közel...
De felhívnám a figyelmed, hogy ilyenkor a FZ mindkét fél részéről alap, vagyis az ilyen barátságokból SOSE lesz kapcsolat. És amúgy se egy felemelő érzés más kínját-baját megtudni.
Ráadásul akkor kezdődnek a gondok, ha lesz egy párkapcsolatod, de a lány barát is látni akar néha: a barátnő féltékenykedik, ha találkoztok; a másik lány pedig elkeseredik/megsértődik, hogy évek után sz@rba se nézed, mert (megint) összejöttél valakivel...
24F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!