Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnék a lányok bizalmába férkőzni?
Figyelt kérdés
Egész életemben azt szerettem volna, ha egy lány nagyon jó barátom lenne és megbízna bennem annyira, hogy elmondjon olyan dolgokat amit senki másnak nem mer.
Nem azért akartam, hogy szétkürtöljem másoknak de olyan jóleső érzés lenne az, ha egy lány megbízna bennem. Sajnos eddig még egy lánynak sem tudtam a bizalmába férkőzni még, ha nem is adtam neki okot a bizalmatlanságra, egyszerűen nem akarnak megbízni bennem.
Lányok, mit kell tenni egy fiúnak ahhoz, hogy maradéktalanul megbízzatok benne úgy, hogy nem vagyok szerelmesek vagy hasonló. Szóval csak simán barátilag.
25/F
2012. dec. 26. 23:59
11/11 anonim válasza:
És te is mondj bizalmas információkat..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!