Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti mit gondoltok a srácok dezodorairól?
Elég fura,hogy a nőkenk ez az axe gagyi bejön főleg az az émelyítően okádás csoki illetú axe. Én csak 5 -6 ezer forintos parfümöket használok, jobb mint az ócska gagyi mérgező hajtógázas 600 forintos dezodor. Sokkal tovább is tart, és minőségibb is. De épp ezért jobban megéri sztem a többlet költséget. Volt olyan ,amit szinte fél évig használtam, pedig egész kicsi üvegcsében van. A dezodorok meg egy hónapot alig bírnak ki, és tart az illatélményük vagy másfél óráig. Lószar.
PAco rabanne mostanában nagy divat, minden második parén olyan lehet, annyira viszik, ezek a tömegcuccok nem biztos hogy nyerők egy idő után, mert ha szinte mindenkin ezt a szagot érzed, egy idő után már vagy becsömörlesz tőle, vagy észre se veszed,úgy megszokja az orrod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!