Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Pasik bírjátok a anorexiás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik bírjátok a anorexiás csajokat?

Figyelt kérdés
2009. aug. 24. 22:58
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
én anoreixás lány vagyok és (nem én mondtam!) nem ronda az arcom vagy ilyesmi, a pasiknak mégsem jövök be:(
2010. jan. 12. 22:58
 22/32 anonim válasza:
80%
Én bejövök a pasiknak pedig bő másfél éve vagyok anás-miás, gyógyulni szeretnék már. Am 53-ról indultam, a 164 vagy 165 centimhez, most 37-38 kiló vagyok... De szerencsére szép arcom van és arányosan fogytam le (modellkedek is). Am 2 hét múlva leszek 18.
2010. jan. 20. 16:23
 23/32 anonim ***** válasza:
70%
Általában engem is "leanorexiásoznak", nem teljesen alaptalanul, de kedves átlagos lány, én imádok főzni barátoknak, családnak még szaftos pörköltet is! Csak nem eszek velük...
2010. jan. 28. 18:33
 24/32 anonim ***** válasza:
57%
utsó: tipikus tünet:D én is így kezdtem annak idején:) mosz viszont már gyűlölök főzni és ha meghallom hogy anyám a konyhában szorgoskodik már göcsbe rándul a gyomrom hogy mindjárt enni kell:S élvezd ki amíg nem jönnek rá, mert utána szenvedés lesz
2010. jan. 28. 21:18
 25/32 anonim ***** válasza:
28%
Igen nagyon bírom őket!
2010. jan. 31. 02:02
 26/32 anonim ***** válasza:
58%
Igaz, lány vagyok.de gondotlam írok:D!én 176 cm magas vok és 49 kg.. igen, tudom h nagyon vékony vagyok, de arányosan!:) van csípőm, derekam...és vannak idomaim^^ tehát nem vagyok deszka..mielőtt vki ilyet írna..és nekem ez alkati dolog,egészséges vagyok..utánajártunk..rengeteget eszem emg szeretek is(csoki, pizza,hamburger(L) meg azért egészséges kaják is:D, mégsem látszik meg rajtam..:)én elégedett vagyok magammal és örülök, hogy ilyen alkatom van.. hogy a kérdésre is adjak választ, minden pasinak más az ízlése..:)) 15/L
2010. ápr. 15. 17:52
 27/32 anonim ***** válasza:
29%
neeem
2010. máj. 2. 15:13
 28/32 anonim ***** válasza:
93%
Már bocsánat, de az anorexia az egy betegség, sztem te a simán átlagnál vékonyabb lányokra gondolsz. Az anorexia ellentéte a durván kövér lenne, helyesen akkor így kéne feltenni a kérdést, hogy az anorexiás, vagy a gusztustalan tehén jön be jobban. Nyilván egyik sem. Provokatív és igazságtalan a kérdés, te meg féltékeny vagy.
2010. máj. 25. 19:39
 29/32 anonim ***** válasza:
90%
maximálisan az utolsóval értek egyet.
2010. jún. 9. 14:21
 30/32 anonim ***** válasza:
85%
Egyáltalán, hogy is lehet ilyet kérdezni? Most ez kb. olyan mintha azt kérdeznéd: "Pasik szeretitek a leukémiás csajokat?" Az anorexia egy súlyos betegség te idióta.
2010. aug. 22. 22:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!