Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Pasik bírjátok a anorexiás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik bírjátok a anorexiás csajokat?

Figyelt kérdés
2009. aug. 24. 22:58
1 2 3 4
 11/32 anonim válasza:
82%

Képzeld van ilyen lány is, én is ismerek, sőt nagyon is ismerem:D

A képekkel is csak arra akartam rámutatni, hogy mindne héten emgjelenik egy-két ilyne kérdés, amiben ezt megkérdezik. Csak az így feltett kérdés kissé félrevezető. Ugyanis a picit moletteb lányoknak, sőt akár a "normális" testalkatúaknak, azok a lányok például akiket belinkeltem ,ár bizony anorexiások. De utánna meg már miután a fiúk látták milyen is az "anorexiás" simán bejön nekik. Nem mondom vannak már betegesen sovány lányok, akik egyáltalán nem vonzóak, de egy természetesen vékony lány is lehet gyönyörű. (Más kérdés, hogy nekem az a leggönyörűbb, de ennek oka van:))

2009. aug. 25. 10:15
 12/32 anonim ***** válasza:
66%

Az a menő most, hogy a dagadt csokizabáló lányok, kitalálják hogy ez a normális ahogy ők kinéznek, és aki szép karcsú meg minden az ANOREXIÁS.Bezzeg a zsirdisznókon legalább "van mit fogni".Köpjétek ki az arcotokból azt az undoritó koleszterindús chipset és gondolkozzatok!

Aki dagadt az nem szép!és krva egyszerü tenni azért h lefogyjatok! CSAK LUSTÁK VAGYTOK, egyszerübb beirni gyakorikérdésekre minden nap hogy fiuk nektek az undoritó anorexiások jönnek be vagy az olyanok akiknek van egy kicsi(100-150 kg) feleslege, de még jól néz ki?

szánalmas

2009. aug. 25. 13:35
 13/32 anonim ***** válasza:
83%

Én mint nő, hadd válaszoljak.

Túl sok mindent zúdít ránk a média, irrálisan látják magukat a nők. Valóban, osztom, szebbek a vékony lányok! Csak van aki alkatilag ilyen, és van aki nem. Én az utóbbi vagyok, és nagyon szeretnék vékonylenni, de sajnos az alkatom miatt rettentő hülyén nézne ki(körte alkat). Viszont ismerek tényéleg anorexiás lányt, aki a legjobb bnőm, pszichiátrián kezelik, és talán van fél éve hátra. Belehalnék ha elvesztenék egy olyan lelki társat mint ő! De mindent megadnék, hogy egyszer olyan szép vékony lehessek!

Egy dagadt "zsírdisznó" (158/60) 16/L

2009. aug. 25. 15:19
 14/32 anonim ***** válasza:
74%
13:35: Itt baromira nem arról van szó, hogy a 150 kg-s csajok lennének a jók... frászt... na de könyörgöm, a másik véglet sem jó, hogy 170 cm és 30 kg. Nyilván van minden magssághoz egy optimális súly (BMI megmondja), és nyilván az ilyen csajok tetszenek a hímeknek. Legalábbis ha magamból indulok ki... 18/F
2009. aug. 25. 15:26
 15/32 A kérdező kommentje:
Köszihh minenkinek!!:DD De még írhatok :P
2009. aug. 25. 17:00
 16/32 anonim ***** válasza:
73%
én voltam teltebb is ennél, most vékony vagyok abszolut..de mindig megnéznek az utcán akár hogyis szetm aykisugárzás számit.
2009. szept. 4. 08:37
 17/32 anonim ***** válasza:
80%

Nekem kifejezetten az ilyen lányok jönnek be. :) Csak én nem jövök be nekik. :(

L/17

2009. szept. 28. 17:18
 18/32 anonim ***** válasza:
52%

én azt szeretem ha se nem sovány se nem kövér, hanem azért bele lehessen kapszkodni, na nem molett, hanem azért ne legyen a nönek kockahasa, hanem egyen egy 3-4 kiló felesleg, az csak jót tesz még nőiesebb is.

A sovényakat nemszeretem, mert ugy kell beléjük feszigetni, meg ha az öledbe ül az sem jó.

2009. nov. 2. 15:20
 19/32 anonim ***** válasza:
57%

Szerintem a vékony lányok gyönyörűek, a dagik meg egyszerűen szánalmasak.

Amúgy meg nem azért fogyunk le, h tetszünk a pasiknak, hanem h tetszünk magunknak. Óriási különbség. Szóval egy anás csajnak tökre mindegy, hogy a pasik őt találják-e vonzóbbnak, vagy egy hájpacnit.

2009. nov. 21. 23:44
 20/32 anonim ***** válasza:
51%

nem vagyok éppen 50 kg, de nem is akarok az lenni mert eléggé hülyén néznék ki a 177 centimmel.

sőt azt mondják, hogy nőies alakom van 177/68 17L

és én azt tudom mondani, hogy szerintem ez jön be a legtöbb pasinak nem a seseggesemelle kategória.

ez az én véleményem

2010. jan. 10. 14:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!