Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
21/28 anonim válasza:
Jól mondod kérdező. Rohadjunk meg mi férfiak, hogy a pálcikákra bukunk...
22/28 anonim válasza:
Hiába buknak a pálcikára ha nincs belőlük sok!! :D Én csaj vagyok, és szerintem Demi nagyon jól néz ki alakra. De szerintem ha egy fiúnak tetszik egy lány akkor úgysem csak az alakját fogja nézni, és főképp nem kép alapján fogja ezt eldönteni! :D Mindenkinek más a tökéletes.
23/28 anonim válasza:
nem :)
nem tudom én nem bukok pálcikákra azért.. ma láttam állomáson csajt, azt hittem össze fosom magam, hát ha az nem volt 20 kiló akkor semmi:D
25/28 anonim válasza:
Demi Lovato sztem plöttyedt és nem szép.
Mila Kunisnak szép az arca, de nincs olyan húdejó alakja. Nem pálcika, csak az irigység mondatja veled nagy valószínűséggel, hanem az a gond inkább, hogy nincs szép derékvonala, nem arányos.
26/28 anonim válasza:
Mila Kunis egyáltalán nem pálcika, viszont smink nélkül...
27/28 anonim válasza:
de ha az embernek van lehetősége, akkor adjon magára
28/28 anonim válasza:
Már ne is haragudjatok srácok, akik ide irkáltok, de szerintem nem tudtok Demiről semmit. Anorexiával volt rehabon, mert kövérnek csúfolták az iskolában. Amióta kijött, azóta valóban magára szedett pár kilót, de így sokkal szebb, és sokkal egészségesebb. Ilyen az alkata... Nem a csontsovány fajta. És egyébként gondolkozzatok, mielőtt beszéltek, mert azzal, hogy a csontsovány lányokat bálványozzátok, meg csak az tetszik nektek, tönkretehetitek a másik életét...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!