Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Harmadik a láthatáron -...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Harmadik a láthatáron - ilyenkor mi a teendő?

Figyelt kérdés

A páromnak volt egy egyetemi csoporttársa, akivel nagyon jóban voltak, tetszett is neki a lány, és ő is a lánynak, de volt barátja, így nem lett semmi.

Mi nem nagy szerelemmel jöttünk össze, hanem végiggondoltuk és tudtuk, hogy jó döntés, mert eléggé illünk egymáshoz.

Én közben beleszerettem. Ő viszont belém nem, és az utóbbi napokban elég furcsán viselkedett.

Hajnalban - szégyen, de ez van - belenézem a levelezésébe. Azt tudtam, hogy a lány nemrég szakított a barátjával, és meg is kereste a párom, hogy na most már randizhatnak. A párom akkor elutasította. De most randit beszéltek meg, bár még konkrét időpont nélkül.

Az a baj, hogy pontosan tudom, hogy a lány sokkal jobban illik a páromhoz, mint én. Emiatt tényleg komoly veszélyt jelent a kapcsolatunkra nézve, ha ő még mindig racionálisan dönt.

De én nem akarom, hogy ez legyen. Valahogy meg akarom előzni a dolgot. Mit tehetnék?

(szakítani nem akarok, csak ha tényleg menthetetlen a helyzet! inkább el szeretném érni, hogy belém szeressen ő is)

2012. dec. 27. 08:20
1 2 3
 21/21 A kérdező kommentje:

Még csak 5 hetet volt kint, és hétvégére egyébként mindig hazajön. De már így is érzem, hogy negatívan hat a kapcsolatra. És nem tudom, meddig fog tartani, január végén két hét még biztos, aztán ki tudja..

Ha fél év alatt nem alakult ki a szerelem, akkor már nem is fog? Nem tudom, tényleg nem. Amikor összejöttünk, megbeszéltük hogy egy év után leülünk és átbeszéljük a dolgot. Én szívem szerint megvárnám azt, de lehet, hogy el se jutunk addig..meg ha így van, akkor nem is érdemes. Csak bennem van a "mi van, ha mégis?"

2012. dec. 27. 09:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!