Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Harmadik a láthatáron - ilyenkor mi a teendő?
A páromnak volt egy egyetemi csoporttársa, akivel nagyon jóban voltak, tetszett is neki a lány, és ő is a lánynak, de volt barátja, így nem lett semmi.
Mi nem nagy szerelemmel jöttünk össze, hanem végiggondoltuk és tudtuk, hogy jó döntés, mert eléggé illünk egymáshoz.
Én közben beleszerettem. Ő viszont belém nem, és az utóbbi napokban elég furcsán viselkedett.
Hajnalban - szégyen, de ez van - belenézem a levelezésébe. Azt tudtam, hogy a lány nemrég szakított a barátjával, és meg is kereste a párom, hogy na most már randizhatnak. A párom akkor elutasította. De most randit beszéltek meg, bár még konkrét időpont nélkül.
Az a baj, hogy pontosan tudom, hogy a lány sokkal jobban illik a páromhoz, mint én. Emiatt tényleg komoly veszélyt jelent a kapcsolatunkra nézve, ha ő még mindig racionálisan dönt.
De én nem akarom, hogy ez legyen. Valahogy meg akarom előzni a dolgot. Mit tehetnék?
(szakítani nem akarok, csak ha tényleg menthetetlen a helyzet! inkább el szeretném érni, hogy belém szeressen ő is)
Fél éve vagyunk együtt, és azóta együtt is élünk.
Én is félek attól, hogy talán nem ő életem párja. De ha meg biztos benne, akkor miért nem szakít és randizik utána? :( 23-án nagyon kiborított, mert félrevezetett. Az csak apróság volt, de kértem, hogy innentől kezdve legyen őszinte és ne hallgasson el dolgokat, mert akkor bármennyire is szeretem, elhagyom.
Most meg itt van ez a helyzet, és nem tudom, mit tegyek. Nem bírom azt mondani, hogy vége :(
Szerintem racionális alapokra is épülhet egy kapcsolat, mert az elköteleződés csak döntés kérdése. A szerelem is elmúlik, és ha az ember mindig lépne, valahányszor szerelmes, hát nem sok házasság létezne a világon.
Ennek ellenére pont azt szeretném elérni, hogy belém szeressen. Csak nem egyszerű, két hónapja külföldön dolgozik, alig találkozunk. Január közepén megy megint. Így nem egyszerű, hiszen a mi kapcsolatunkban visszalépés, de a csajjal nem, mert ugyanúgy tudnak levelezni.
11
Kérdező, az egész eddigi előadásod kamu.
Ez a hozzászólásod az ami megerősített ebben. Mi értelme van ezt csinálnod? ez éltet? Miért nem rendezed a dolgaidat normálisan, ahelyett, hogy ilyen előadást adj elő..
Honnan tudod hogy nem szakit randi előtt?még nincs időpont lefixálva.Mi pont igy jöttünk össze a férjemmel.Egyikünknek sem volt jó kapcsolata,dumálgattunk,randit beszéltünk meg.Szakitottunk,megbeszéltük melyik nap randizunk és azóta együtt vagyunk,életünk legjobb döntése volt.
Igaz az nem volt szép hogy volt párunk és mással beszélgettünk ,de én nagyon sajnáltam az exem,nem birtam csak úgy otthagyni.Jött ő és mindent boritott,akkor már volt erőm,nem aláztunk meg senkit,beszélgetésen kivül semmi nem történt köztünk a szakitásig.
Szerintem racionális alapokra is épülhet egy kapcsolat, mert az elköteleződés csak döntés kérdése. A szerelem is elmúlik, és ha az ember mindig lépne, valahányszor szerelmes, hát nem sok házasság létezne a világon.
Ez hülyeség.Ha olyan racionálissan gondolkodtál volna akkor nem hagyod el az exed.Mert egy 5éves kapcsolatot miért kockáztattál?A szerelem ugyis elmulik szerinted,akkor miért nem maradtál vele?
13+
Egy ember fél év alatt-még ha a világ legjobb emberismerője lennél, akkor sem tudsz kiismerni, és nem tudod, hogy a múltjában kifelé mit érez és te milyen szerepet töltesz be az életében.
Köszönöm a válaszokat. Sajnálom, ha valaki számára nem hihető, lehet hogy én se hinném el.
Az fel sem merült bennem, hogy szakítana a randi előtt :( Bár az is igaz, hogy azt mondta, ha szakít is, nem egyik napról a másikra fog. Igaz, nem tudom már, miért kéne hinnem neki.
Az exemmel való szakítás egész más helyzet volt, ott tudtam hogy nem ő lesz a gyerekeim apja, csak húztam az időt. De a jelenlegi párommal olyan jó lenne! Már ha elkötelezné magát mellettem..
Az exemmel való szakítás egész más helyzet volt, ott tudtam hogy nem ő lesz a gyerekeim apja, csak húztam az időt
Na,mostmár átérezheted a párod mit érezhet.Ő most ugyanezt csinálja veled.Nem szeret,keresi az igazit,veled csak úgy van.
17
Te egy nagyon beteg és gátlástalan nő vagy. Ez a hozzászólásod még jobban megmutatja.Tudod igy elnézve az írásod: nem csodálom, hogy egy pasinak sem kellesz-úgy igazán, ahogy megismerik a valódi éned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!