Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy zárkózott, eléggé gátlásos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy zárkózott, eléggé gátlásos és önbizalomhiányos lányhoz hogyan lehet közelíteni?

Figyelt kérdés
20-21 körül van, régebben sokat leveleztünk, beszélgettünk msn-en, elég sok mindent megbeszéltünk. Már akkor is nagyon kedveltem, de amikor találkoztunk (barátilag), akkor beleszerettem, de nem mondtam el neki. Viszont azóta nem tudom őt elfelejteni, gyakran szoktam álmodni a mosolyával. Nem tudom, ő mit érez/érzett, nagyon zavarban volt, lesütötte a szemét, de sokat mosolygott rám, miközben beszélgettünk. (Ja és persze még nem volt barátja, lehet, hogy életében akkor volt először "kettesben" egy fiúval, amikor találkoztunk.) A dologhoz hozzátartozik a földrajzi távolság is, nem lenne egyszerű a találkozgatás, de szükség esetén ezt is vállalnám. Az eszem azt súgja, hogy tartsam meg magamnak a kis "titkomat", úgyse érdekelném őt, a szívem meg azt, hogy beszéljek vele, és hogy talán bejöttem neki. Szerintetek mit tegyek? Előre is köszönöm a NORMÁLIS válaszokat.

2012. dec. 26. 20:46
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

igazából "belső csendet" akartam írni , ami talán kifejezőbb:) nálam sem állnak mindig egy vonalon, de szerintem mindenkinél így van ez a "kedvetleniskolázoktól" elkezdve:))

Szóval szeretem a belső csend állapotát, amikor nem agyalom félre a dolgokat, csak úgy rátapintok a lényegre:)) középúton érzem magam a cél felé, amikor nem aggódom, csak úgy mindent átlátok, egyszóval kifordulok önmagamból.. megpróbálok a külvilág felé is nézni:)) pl. ez sokáig nekem nem ment, megrögzötten magamba voltam szállva:)) van úgy, hogy intereneten beszélgettem egy barátnőmmel, és valami félre értés történt, majd idegesen hosszasan agyaltam rajta, hogy "mekkora idióta", és ilyenkor regényt irhatnék, de aztán észrevettem, hogy csak félre értés, valamit rosszul értelmeztünk mindketten és helyre állt a fejemben a kép a szituról, amit félre értve romokban láttam addig. Vagy egy másik nagyon tanulságos példa nekem: egy barátnőm mesélt röviden egy barátjáról, és az elmondottja alapján fura meg szimpatikus volt. megakartam ismerni, és kiderült, hogy különleges felfogású ember, az elején kedvelt, keveset beszélgettünk, kezdtem úgy érezni, hogy nem tudom, hova tenni magam, tőle, összevissza fecsegtem, kicsit irritálónak éreztem magam:)) közben a gondolataimba zárva össze-vissza képzelődtem róla,pl. hogy "el van tévedve", szóval mindent magamhoz viszonyítva, a saját szemszögemből vettem. Aztán mikor jobban lettem, rátapintottam a lényegre, és én is hibáztam:)

Amúgy olyan emberek is vannak, akik megértik a félelmedet és zavarosságod, beszélgettek mostanság a lánnyal:)?

2012. dec. 29. 23:04
 12/14 anonim ***** válasza:

"A belső csend nem csupán a zaj hiánya. Nem. A mögöttes tudatosság, amelyből minden forma keletkezik. Az a forma, akinek önmagadat hiszed, ebből a tudatosságból keletkezett, s az tartja fenn."

bár a kedvencem, ami elgondolkodtat:

“Nem teheted maradéktalanul boldoggá azt, akit szeretsz, akár ha minden kívánságát teljesíted is, ha magad nem vagy boldog.”

2012. dec. 29. 23:18
 13/14 A kérdező kommentje:
Sajnos nem sokat beszélünk, utoljára nyáron beszéltünk msn-en, meg most karácsonykor küldtem neki egy sms-t. Nem akarok tolakodó sem lenni, meg hát azt vártam, hogy akkor ő is közelíteni fog, és mondjuk ír néha nekem. De lehet, hogy egymásra várunk, nem tudom. Tényleg nem értem az egészet. :(
2012. dec. 30. 20:25
 14/14 Sophie39 válasza:
Szia! Nem tudom, hogy segítek e ezzel valamit, de én is ilyen lány vagyok, de ehhez az élet egyéb dolgai is hozzájárultak.... Ami azt illeti tavaly velem is pont ez történt, hogy beszélgettem egy sráccal és megbeszéltünk személyes találkozót, én végig nagyon mosolyogtam és láttam, hogy nagyon megtettszettem neki, de ahogy ezt észrevettem távolságtartó kezdtem lenni... Később is beszélgettünk és újra akart találkozni, de visszahúzódtam a csigaházamba és nem engedtem többet azt, hogy találkozzunk.. A vége az lett, hogy berúgott és alkalmi kapcsolatra invitált, persze elmagyaráztam, hogy én nem olyan lány vagyok, másnap bocsánatot kért és megint találkozni alart.. Teljesen elzárkóztam, mostmár alig beszélek vele...
2013. dec. 2. 22:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!