Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vonzanak annyira az öltönyös, elegánsabb pasik?
Biztos,hogy nem azért,mert annyira fontos nekem a pénz,hiszen mi a fenének nézném azt ennyi idősen. De valahogy inkább az elegánsabb srácok jobban tetszenek,meg a komolyabbak. Csak nem tudom,miért,pedig a korosztályomban nem sokan öltözködnek így,több a "páwa" vagy a lazább,rocker,punk vagy hasonló stílusú fiú.
16/L
So-So...
Suit Up!!
Felteszem, mert az öltöny egy plusz kisugárzást ad, bizonyos mértékben növeli a magabiztosságot, ettől pedig előnyösebben érzi magát a pasi és így jobb képet is mutat magáról.
Csak addig gondolod így, amíg nincs olyan pasid, aki öltönyben kel és fekszik kb. Amúgy tényleg minden pasinak jól áll szinte. Na de nekem volt egy pasim, aki mindenhova öltönybe jött, és tök idegesítő volt már a végén, hogy még moziba meg pizzázni is öltönybe jött, én meg már rosszul öltözöttnek éreztem magam egy farmerban egy csinosabb felsővel mellette. Mindig mondtam is neki, hogy minek öltözik ki mindenhova ennyire, erre az volt a válasz, hogy ő így szereti. Szerintem marha idegesítő dolog, mikor sétáltok egy átlagos hétköznap, ő meg kb. díszmagyarban. Nem konkrétan csak emiatt, de szakítottunk végül, de nem is bánom :)
Na ez nem vágott annyira a kérdéshez, csak gondoltam elmesélem, hogy ilyen is van :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!