Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Megcsalásnak van elfogadható...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalásnak van elfogadható oka? Mi lehet az például?

Figyelt kérdés
Ha szex nem volt, csak csók , esetleg kisebb dolgok. Mit néznétek el a párotoknak? Mi kell ahoz hogy ti tegyetek ilyet?
2012. dec. 26. 20:04
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Várni türelmesen?? :D

Ezt én nőként sem lennék hajlandó kivárni.

Nem olyan egyszerű szakítani, ha közösen építettétek az életet. Anyagilag sehogy nem lesztek meg egymás nélkül.

2012. dec. 26. 20:25
 12/19 anonim ***** válasza:
Én ha előfordulna,hogy nagyon nagyon megbántanám a barátnőmet, és ezért a szerencsétlen máson vígasztalódik, vezeti le a feszkót, de mégis visszatalálna hozzám, akkor biztos megbocsájtanék neki, mert tudom, csak én tehetek róla,hogy félrebaszott a drága! tehát el vagy nézve alapon ott folytatnánk ahol abbamaradt...
2012. dec. 26. 20:30
 13/19 anonim ***** válasza:

Akkor nézném el ha azzal magyarázná, hogy nem kapott meg tőlem mindent amit szeretett volna, mert ebben én is hibás lennék egy kicsit. Bár ez sem kifogás mert mindent meg lehet beszélni, de ilyen esetben még megbocsájtanék és adnék egy másik esélyt és javítanánk a kapcsolatunkon.

Az nem kifogás, hogy részeg volt, vagy csak úgy..

2012. dec. 26. 20:32
 14/19 anonim ***** válasza:

"Ezt én nőként sem lennék hajlandó kivárni.

Nem olyan egyszerű szakítani, ha közösen építettétek az életet. Anyagilag sehogy nem lesztek meg egymás nélkül."

Na nehogy már egy év alatt együtt építgessék a jövőt. Alapból minek építget olyan vkivel jövőt, aki még lefeküdni sem hajlandó vele?

Döntse el, hogy mi a fontosabb. Ha nem bírja szex nélkül, akkor szakítson, aztán mehet amerre lát.

A megcsalás soha nem megoldás, és mindig gerinctelen dolog.

2012. dec. 26. 20:33
 15/19 anonim ***** válasza:

14-es. Valószínűleg nem a kapcsolat első évében nincs szex. Együtt élnek, közös a kassza, és van szex teszem azt 5 évig, aztán hirtelen: no szex.

Na, az kemény.

2012. dec. 28. 09:21
 16/19 anonim ***** válasza:
A nemi erőszak nem megcsalás, ahogy az akasztás sem öngyilkosság.
2012. dec. 28. 09:22
 17/19 anonim ***** válasza:
Nincs elfogadható oka, de meg lehet bocsájtani. Minden ember hibázik. A barátomnak megbocsájtottam a csókot, szexet valószínű, hogy már nem tudnék. Az ok elég bonyolult, bár nem részletezném, valahol megértettem, másrészt tudom, hogy nem volt helyes. Sokminden függött a helyzetünktől, a körülményektől. Fontos volt, hogy hogyan viselkedik utána, mennyire bánta meg stb. Egyszer mindenki hibázhat, és szeretem annyira, hogy ezt megbocsájtsam neki. Mellesleg azóta még jobb is a kapcsolatunk. (Itt már jó pár éves kapcsolatról van szó.)
2012. dec. 28. 10:56
 18/19 anonim ***** válasza:
"Ha szex nem volt, csak csók , esetleg kisebb dolgok"-na azért itt már szerintem volt szex is....de lényegtelen...én szakítanék...engem ne alázzon meg és ne szarvazzon fel.Mert ha most ezt elnézem,akkor tovább folytatja,mert hát én úgyis mindent elnézek és mellettem megtehet bármit .És akkor megtörténik az is,ami eddig állítása szerint még nem...stb
2012. dec. 28. 11:33
 19/19 anonim ***** válasza:

Tényleg nincs más tisztességes út, mint az aktuális kapcsolat lezárása, majd utána az új!!!!

A megcsalassal a megcsaltak többsége egy eletreszolo lelki sérülést is kap...

2012. dec. 29. 10:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!