Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalásnak van elfogadható oka? Mi lehet az például?
Várni türelmesen?? :D
Ezt én nőként sem lennék hajlandó kivárni.
Nem olyan egyszerű szakítani, ha közösen építettétek az életet. Anyagilag sehogy nem lesztek meg egymás nélkül.
Akkor nézném el ha azzal magyarázná, hogy nem kapott meg tőlem mindent amit szeretett volna, mert ebben én is hibás lennék egy kicsit. Bár ez sem kifogás mert mindent meg lehet beszélni, de ilyen esetben még megbocsájtanék és adnék egy másik esélyt és javítanánk a kapcsolatunkon.
Az nem kifogás, hogy részeg volt, vagy csak úgy..
"Ezt én nőként sem lennék hajlandó kivárni.
Nem olyan egyszerű szakítani, ha közösen építettétek az életet. Anyagilag sehogy nem lesztek meg egymás nélkül."
Na nehogy már egy év alatt együtt építgessék a jövőt. Alapból minek építget olyan vkivel jövőt, aki még lefeküdni sem hajlandó vele?
Döntse el, hogy mi a fontosabb. Ha nem bírja szex nélkül, akkor szakítson, aztán mehet amerre lát.
A megcsalás soha nem megoldás, és mindig gerinctelen dolog.
14-es. Valószínűleg nem a kapcsolat első évében nincs szex. Együtt élnek, közös a kassza, és van szex teszem azt 5 évig, aztán hirtelen: no szex.
Na, az kemény.
Tényleg nincs más tisztességes út, mint az aktuális kapcsolat lezárása, majd utána az új!!!!
A megcsalassal a megcsaltak többsége egy eletreszolo lelki sérülést is kap...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!