Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalásnak van elfogadható oka? Mi lehet az például?
Figyelt kérdés
Ha szex nem volt, csak csók , esetleg kisebb dolgok. Mit néznétek el a párotoknak? Mi kell ahoz hogy ti tegyetek ilyet?2012. dec. 26. 20:04
1/19 anonim válasza:
Nem tennék ilyet.Szerintem a megcsalásra nincs elfogadható ok.Gerinctelenség és kész.
2/19 anonim válasza:
egy alkalmat elnéznék.. ha szexel csal meg.. akkor is..
én nem csalnék meg senkit.. soha.. bennem van annyi gerinc hogy ha már azon jár az eszem hogy mással akarok lenni akkor szakítsak a barátommal..
3/19 anonim válasza:
van elfogadható oka egy külső szemlélőnek, és megbocsátható is lehet a kapcsolaton túl...
4/19 anonim válasza:
Van.például az amikor azt hiszi az illető, hogy már nem szereted, és csak nyűg vagy számára.Olyankor szokott lépni a nagy többség.
5/19 anonim válasza:
Nincs. Ha vmi gáz van, akkor meg kell beszélni, nem félremenni. Ha meg nem lehet megoldani, akkor szakítani kell, aztán lehet mással csinálni amit akarsz.
6/19 anonim válasza:
szerintem elfogadható ok ha a csaj nem akarta egyáltalán csak megerőszakolták vagy a hapsi erősebb volt és azért de a csaj nem csókolt vissza hanem csak ütött meg rúgott, vagy max ha valakinek az élete múlik rajta
7/19 anonim válasza:
ha részeg volt,esetleg. vagy ha épp össze vagyunk veszve elég durván. másképp semmi esetre se.
8/19 anonim válasza:
ha valakit megerőszakolnak, aki kapcsolatban van, az nem megcsalás kategória.
Az olyan, amit mindkét fél akar.
és semmit nem nézek el. Ha megcsalt, mehet is..
9/19 anonim válasza:
Szerintem van elfogadható.
Mondjuk a nő nem hajlandó 1 éve lefeküdni a párjával. Elég vicces lenne azt hinni, hogy nem pótolja másnál a hiányt.
10/19 anonim válasza:
"Mondjuk a nő nem hajlandó 1 éve lefeküdni a párjával. "
Akkor ott kell hagyni a francba, nem mást k.rogatni. Vagy várni tovább türelmesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!