Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én lehetek neki? Férfiaknál sok olyan van, hogy sex
nélkül több hétig kibirja?
Figyelt kérdés
Távkapcsolatban élek,és sajnos nem olyan sürün tudunk találkozni.mikor megbeszélünk egy napot,mikor tudna jönni,akkor közbejön neki valami más és sokszor arra gondolok,hogy nem csak én vagyok neki.De mikor velem van,vagy telefonon beszélünk,nem ugy veszem észre,hogy lenne más neki.Szerintetek mit tegyek?Rákérdezzek,hogy csak én vagyok e neki?ugyis azt mondaná,hogy igen,ha igaz,ha nem,nem?hogy lehetne utánna járni,vagy kifaggatni,hogy miért nem jön össze sosem a tali?több mint 1 honapja voltunk együtt sex téren is és ebböl is gondolok ilyenekre.remélem tud valaki valamit irni erre.Én nem akarom elvesziteni,mert nagyon szeretem.Elmondása szerint ö is engem,de ezt sajnos nem igazán tudom észrevenni.bezsélnem kéne vele erröl a dologrol?kérlek segitsetek,mit tegyek?elöre is köszi
2009. aug. 24. 16:12
1/8 anonim válasza:
beszélj vele erről. ha sose jön össze a tali, az gyanús. valami bibi lehet, különben rohanna hozzád. nem feltétlenü van neki más, de valami nincs rendben. üljetek le beszélgetni.
2009. aug. 24. 16:15
2/8 A kérdező kommentje:
oké,lehet ez lesz belöle,csak nem tudom mikor,mert msnen,meg telon sem nagyon akarok ilyenröl vele beszélni.Ritka ha eljön hozzám,amit irtam elöször is,igy nagyon nehéz vele leülni és komolyan elbeszélgetni.vagy csaljam le valamien modszerrel hozzám?és akkor egyböl lejönne?hmmm.... tán nem is rossz ötlet.áá én már nem tudom,mit higgyek:(
2009. aug. 24. 16:19
3/8 anonim válasza:
nekem is távkapcsolatom van, és ezért nagyon sokat is féltékenykedek. ha szeretitek egymást, mindenképpen beszélnetek kell erről a dologról. én teljesen kiakadok, ha nem tud eljönni hozzám a barátom, ha már régen láttam. sajnos ez a távkapcsolatok átka, hogy nem tudjuk, mit csinál a másik, nem lehetünk ott velük egész nap hogy nézzük, mit csinál, tehát fontos a bizalom. "...de ezt sajnos nem igazán tudom észrevenni." ezt arra érted hogy elhanyagol? mert erről is kellene akkor beszélnetek.:) sok szerencsét:)
2009. aug. 24. 16:23
4/8 A kérdező kommentje:
ugy értem,hogy ha tényleg szeret,nem másnak ugrik,ha egyszer megbeszéljük azt hogy lejön,hanem hozzám jön.mert mostanában igy van sajnos.már 2 hete beszélünk arrol,mikor jön le hozzám,de mindig közbejön valami,pedig elötte megvan beszélve,hogy itt lesz.most hétvégére ö találta ki,hogy hosszu hétvégét akar igy 4-en,ugy hogy nála vagyunk fent budapesten,de közbejött,hogy ki kellett mennie szlovákiába,pedig elötte már elterveztük a hosszu hétvégét.oké azt aláirom,hogy a fia fontosabb,mint akármi,vagy akárki,de nem igaz,hogy igy jön ki már 2 hete minden.... ha valamir nem értetek,kérdezzetek nyugodtan,figyelem a válaszokat,itt vagyok...
2009. aug. 24. 16:36
5/8 anonim válasza:
sztem sincs minden rendben ha alig akar összejönni a tali. akik távkapcsolatban élnek, azok jobbesetben kapva kapnak az alkalman, ha taliról van szó.
sztem ezt nagyon megkéne vele beszélned, ha személyesen nemmegy, akkor telefonon.
vagy eccerűen menj le te hozzá, váratlanul. és beszélgessetek
2009. aug. 24. 16:37
6/8 A kérdező kommentje:
és az tuti,hogy távkapcsolatban,fontos a bizalom,és ne legyen féltékenység,mert az nem jo.de én már annyiszor csalodtam életemben,hogy már többet nem szeretnék,föleg vele,mert nagyon megszerettem és nem link és troger ahogy eddigi kapcsolataimban a férfiak.
2009. aug. 24. 16:39
7/8 A kérdező kommentje:
van két gyerköm és ugy veszem észre,hogy szereti öket,meg a napi telozások olyanok,hogy 2*-3* naponta 10-20 perceket,meg amiket msnen is ir,ezekböl nem tudom azt hinni,hogy nincs más senki,csak én,de én valahogy akkor is félek,hogy nem véletlenek ezek a közbe jövös dolgok.
2009. aug. 24. 16:55
8/8 A kérdező kommentje:
most beszéltem pl vele telon,mondtam neki,majd személyesen akarok vele beszéléni kettönkröl,hát nem tudom,nem hallottam a hangján nagyon azt,hogy meilyedt volna ez miatt,mi lehet amit beszélni akarok vele.de pedig arrol szo volt,hogy hogy jönnek ki a dolgok,és arra azt mondta,ne keverjem össze azokat a dolgokat,meg a mi kapcsolatunkat,hát nem tudom,mit is tegyek.most nem jo valami a kocsiján,viszi majd szervizbe,ha bent tartják a kocsiját,akkor megbeszéli a szervizessel(mert nagyon jo ismerösök)nem e lehetne valami csere kocsit adni,és akkor le tud jönni.jaj én ugy félek,nem lesz jo ez a beszélgetés:( nem akarom elvesziteni:(adjatok valami jo komit... légyszi.mert olyan egyedül érzem magam:(és tanácstalan vagyok mindenben.nem érdekel,lehet e vagy sem,esetleg aki tényleg segiteni akar msnen megtalál,a cimem: 8469@windowslive.com
de tényleg csak akkor vegyél fel,ha tényleg kicsit támogatni akarsz most lelkileg.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!