Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy 15 éves lánynak már illenék borotválnia odalent?
Figyelt kérdés
A barátommal már pettingeltünk, és érdekelne, mivel nem tudom, hogy ő mit gondolhat arról, hogy még nem borotválom, de megkérdezni sem akarom. Kinek mi a véleménye erről?2009. aug. 24. 13:29
11/18 anonim válasza:
Kérünk egy képet így is, úgy is. Aztán majd megszavazzuk.
12/18 anonim válasza:
Egy 15 éves lány még fagyit nyaljon maximum a barátjával ne a nuniján ügyködjenek.
13/18 anonim válasza:
El kell keserítselek: 14-15 évesek már aktív rendszeres nemi életet élnek...
14/18 A kérdező kommentje:
nem az érdekel, hogy a többi agyhalott ennyi idős mit csinál, hanem, hogy ajánlott-e nekem is borotválni, csakmert pettingelünk -_-"
2009. aug. 25. 13:09
15/18 anonim válasza:
Hát igen,ez személytől függő.Én kb 16 éves koromban borotváltam le először,amikor mentünk a balatonra!:D Előtte persze a bikinivonalat mindig kapűrban tartottam.Aztán amikor összejöttem a párommal,akkor leborotváltam.De aztán megbeszéltük h neki teljesen mindegy,hogy milyen,úgy szeret,ahogy vagyok!:)(bár a kedvence,amikor olyan 6-7 mm-es "borostám" van xD)Én személy szerint is gy érzem a legkényelmesebbnek.Nem is burjánzik el,de azt se szeretem,ha csupaszra kell,mert mindig kipattogok,meg stb...:S Jah és egy csíkot mindig meghagyok,mert nekem az tetszik!:D
16/18 anonim válasza:
Egyénenként változó. Tegyél fel róla képet vhova és megmondom.
17/18 anonim válasza:
Szerintem gyantáztasd mert a borotfálod akkor majd szúr meg rosz én nem ajánlom !
18/18 anonim válasza:
egy 14-15 éves nem él nemi életet és szerintem elég csak a bikinivonalat de ha nagyon zavar hogy olyan hosszú a szőr akkor ollóval vizesen vágj le belőle és jobban érzed magad.Ja és nincsen olyan hogy illik e!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!