Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy srácnak hol kell borotválnia magát?
Figyelt kérdés
Vagyis mik az elvárások a lányok részéről?2011. máj. 30. 16:40
1/7 anonim válasza:
Fürdőszobában, lehetőleg tükör előtt.
2/7 anonim válasza:
szerintem ez tök változó.... nem vagyok lány, de nekem tök mind1,bárki bármit mondd, és akkor is leborotválom a farkam körül annyira, hogy ne legyen kényelmetlen, ne lógjanak ki szőrszálak itt-ott. Nekem így kényelmes.
Azt fel sem hozom, hogy az arcomat is borotválom, gondolom ez egyértelmű.
És a hónaljamat sem hagyom elbokrosodni :D
3/7 anonim válasza:
előző vagyok: mielőtt vicces kedvében lenne valaki, 3 különböző borotvával borotválom a testrészeimet!
4/7 anonim válasza:
Nekem elvárás a hónalj :) De szerintem ez saját kényelemi szempont, hogy ki mennyire akarja ápolni magát.
De mondjuk a lábadat és kezedet semmiképp :D
19L
5/7 anonim válasza:
arcot.
a többi maradhat.
ejj be jódolgik van a fiúknak.bezzeg a lányoknál a csupasz puncit is elvárják.
...
7/7 A kérdező kommentje:
Utolsó: egyszer poén, de másodjára már hülyeség. Szánalmas vagy...
2011. máj. 31. 13:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!