Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell mindig elítélni az olyan lányokat, akik kicsit teltebbek?
ezt akartam kérni, hogy definiáld mi a kicsit telt. Szerintem telt lánynak azt lehet nevezni, akinek a körvonalai még megvannak, esztétikus, dundi, van alakja, csak az éppen teltebb, mint a "szabvány". Én ilyennek tartom magam, nem kicsit teltnek, hanem mondjuk közepesen teltnek. Mutass egy képet valakiről aki olyasmi mint az akire gondolsz.
én nagyon sok elítéléssel találkoztam, akár nők, akár pasik részéről, ugyanakkor tényleg vannak férfiak, akiknek kifejezetten ez jön be. A párom nem ilyen, neki nem kifejezetten a dundi lányok tetszenek, ő mindenevő volt mindig is, de azt mondta, hogy neki én tetszem a legjobban...és ez már így van 5 éve:) 23n
Ha jól érzi magát valaki akkor ez a kisugárzásán is látszódik. A molettebb lányok is tudnak nagyon csinosan kinézni és nem egy férfi ismerősömtől hallottam már, hogy kifejezetten szeretik a teltebb lányokat. Ha valakit pedig zavar a súlya, akkor tehet ellene, nem koplalni, siránkozni kell, a testmozgás senkinek sem árt, sőt!
Egy 20 éves lány
"60 kg helyett 70" Hát mert ennyitől aztán nagyon kővér lesz valaki. Ennyitől csak vonzóbbak lesznek a nők, szerintem.
23f
Én 154cm vagyok és 56-57 kg...mégis van barátom aki szerint "csinos" vagyok. De akarok fogyni mindenképpen olyan 45-47 szeretnék lenni.
18/L
óóóó anyám...én a nemrég megszólalt 23 éves közepesen telt lány vagyok. hát a 70 kg az még nem igazán telt, főleg nem, ha a lány egy 170es magassággal rendelkezik..akkor átlagos, olyan ilyesminek tippelném a cici mérete az egyénfüggő: [link]
akit én dundinak és kicsit teltnek mondok az ilyen:
1. [link]
2. [link]
3. [link]
a közepesen dundi, mint én:
1. [link]
2. [link]
3. [link]
4. [link]
5. [link]
dundibb de még jól néz ki, pedig: az, aki olyasmi mint az előző kategória, ugyanígy husis, de a formája még megvan és még tud jól öltözködni
utána jönnek az egészségtelenül és betegesen kövér emberek (BMI szerint enyhén túlsúlyos-túlsúlyos-enyhén elhízott-elhízott-betegesen elhízott emberekről beszélünk kb).
én vállalom, én az 171 magasságomhoz85-90 kiló között mozgok, és nem nézek úgy ki, mint miss Röfi. Egyáltalán nem.
és engem speciál a férfiak mindig is többet bántottak, mint a nők a súlyom miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!