Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért kell mindig elítélni az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kell mindig elítélni az olyan lányokat, akik kicsit teltebbek?

Figyelt kérdés
2012. dec. 23. 21:40
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Én úgy vettem észre hogy főleg a nők szokták egymást "elítélni". Sokszor tapasztaltam azt hogy nagyon szép helyes formás lányokat, kövéreztek le, más tökéletlen egyedek.
2012. dec. 23. 21:49
 12/19 anonim ***** válasza:

ezt akartam kérni, hogy definiáld mi a kicsit telt. Szerintem telt lánynak azt lehet nevezni, akinek a körvonalai még megvannak, esztétikus, dundi, van alakja, csak az éppen teltebb, mint a "szabvány". Én ilyennek tartom magam, nem kicsit teltnek, hanem mondjuk közepesen teltnek. Mutass egy képet valakiről aki olyasmi mint az akire gondolsz.

én nagyon sok elítéléssel találkoztam, akár nők, akár pasik részéről, ugyanakkor tényleg vannak férfiak, akiknek kifejezetten ez jön be. A párom nem ilyen, neki nem kifejezetten a dundi lányok tetszenek, ő mindenevő volt mindig is, de azt mondta, hogy neki én tetszem a legjobban...és ez már így van 5 éve:) 23n

2012. dec. 23. 21:53
 13/19 A kérdező kommentje:
pl a 60 kg helyett 70. :)
2012. dec. 23. 21:55
 14/19 anonim válasza:

Ha jól érzi magát valaki akkor ez a kisugárzásán is látszódik. A molettebb lányok is tudnak nagyon csinosan kinézni és nem egy férfi ismerősömtől hallottam már, hogy kifejezetten szeretik a teltebb lányokat. Ha valakit pedig zavar a súlya, akkor tehet ellene, nem koplalni, siránkozni kell, a testmozgás senkinek sem árt, sőt!

Egy 20 éves lány

2012. dec. 23. 21:57
 15/19 anonim ***** válasza:

"60 kg helyett 70" Hát mert ennyitől aztán nagyon kővér lesz valaki. Ennyitől csak vonzóbbak lesznek a nők, szerintem.

23f

2012. dec. 23. 21:59
 16/19 anonim ***** válasza:
Ha hülyén akarnék gondolkodni, akkor megkérdezném: miért kell elítélni az olyan lányokat, akik kicsit soványabbak? Én 160 cm-hez vagyok 45 kg, szerintem nem csúnya maga az arány, és az emberek 70%-a elítél, mert szerintük én anorexiás vagyok, mellesleg tutira nem lehet velem d*gni/szeretkezni, mert vékonya vagyok. Szerintem senki nem panaszkodhat, akin van egy kis felesleg, mert a csapból is az folyik, hogy csonttal csak a kutyák játszanak. Manapság cikibb a vékonyság mint a teltség.
2012. dec. 23. 22:10
 17/19 anonim ***** válasza:

Én 154cm vagyok és 56-57 kg...mégis van barátom aki szerint "csinos" vagyok. De akarok fogyni mindenképpen olyan 45-47 szeretnék lenni.

18/L

2012. dec. 23. 22:54
 18/19 anonim ***** válasza:

óóóó anyám...én a nemrég megszólalt 23 éves közepesen telt lány vagyok. hát a 70 kg az még nem igazán telt, főleg nem, ha a lány egy 170es magassággal rendelkezik..akkor átlagos, olyan ilyesminek tippelném a cici mérete az egyénfüggő: [link]

akit én dundinak és kicsit teltnek mondok az ilyen:

1. [link]

2. [link]

3. [link]

a közepesen dundi, mint én:

1. [link]

2. [link]

3. [link]

4. [link]

5. [link]

dundibb de még jól néz ki, pedig: az, aki olyasmi mint az előző kategória, ugyanígy husis, de a formája még megvan és még tud jól öltözködni

utána jönnek az egészségtelenül és betegesen kövér emberek (BMI szerint enyhén túlsúlyos-túlsúlyos-enyhén elhízott-elhízott-betegesen elhízott emberekről beszélünk kb).

én vállalom, én az 171 magasságomhoz85-90 kiló között mozgok, és nem nézek úgy ki, mint miss Röfi. Egyáltalán nem.

és engem speciál a férfiak mindig is többet bántottak, mint a nők a súlyom miatt.

2012. dec. 23. 23:34
 19/19 anonim ***** válasza:
hát cica rossz helyen forgolódsz. 65 kiló vagyok a 170 centimhez, de az egyetlen ítélet amit eddig kaptam, hogy husikám, de azt is kedvesen a 130 kilós expasimtól. nincs gond a teltebb nőkkel, hidd el.
2012. dec. 24. 10:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!