Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell rögtön elítélni azt a csajt, aki a külsőt (is) nézi?
Én pl. abszolút nem vágytam soha szépfiúra.
Adtam esélyt azoknak is, akik külsőre nem ragadtak meg, átlagosak, vagy netán csúnyácskák voltak.
mégis, mindegyikkel megszívtam, átvágták a fejem, ugyanolyan szemetek voltak, mint amiket a helyes srácokról hallottam.
Soha nem általánosítgattam azelőtt(most már igen, de akkor még nem) és próbáltam mindenkiben észrevenni a jót.
aztán a sorozatos csalódások után, most már pofira is megyek.
az a lényeg, hogy helyes legyen az illető és valamilyen szinten lehessen vele beszélgetni.
Úgy gondolom, ha már úgyis az lesz a vége a dolgoknak, mint eddig, hogy megcsal/msn-en szakít/kiderül hogy van még egy csaja/kiderül hogy drogos stb.
akkor legalább addig hadd gyöngyörködjek a külsejében, míg minden jónak tűnik XD.
Tényleg nem értem, a nem szép pasik miért dörgölik az ember orra alá, hogy milyen undorító tőle hogy csak a külsőre megy, ha egyszer nem érdemlik meg hogy a belsőjüket nézze az ember, mert ugyan olyanok, mint a szépek :S
20/L
Első vagyok!
Szerintem ez így akkor is általánosítás. Egyébként természetes, hogy ha közel azonos a belső, akkor azt választjuk, aki szép is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!