Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is lesz aki magányos lesz most karácsonykor? Van szerelme de nem lehet vele, mert ő mással van ; (
Figyelt kérdés
2012. dec. 23. 11:00
21/29 anonim válasza:
Pontosan ugyanerről beszéltem én is, ha nem tűnt volna fel. Hogy ki kinek a szerelme, azt mindenki maga dönti el. A lány annak a szerelme, akivel együtt van. Mit nem értesz ezen?
22/29 A kérdező kommentje:
11:44 vagy 41 .aranyos vagy de.
Szerelmes vagyok..és..most járok a fellegekbe miatta...
Szal nem lesz jobb.
2012. dec. 23. 13:26
23/29 anonim válasza:
Fel a fejjel kedves kérdező. Lehet, hogy a másik fél is pontosan így érez, csak nem beszélhet:)
24/29 anonim válasza:
21
"A lány annak a szerelme, akivel együtt van. "
Az esetek sajnos nagyon nagy többségében nem így van.
25/29 A kérdező kommentje:
A másik "felem" sosem akar tőlem semmit.
Ezt hogy lehet kibírni ép ésszel????
2012. dec. 23. 13:47
27/29 A kérdező kommentje:
Nem is beszélget velem.
2012. dec. 23. 14:01
28/29 anonim válasza:
WoWozz te is, én is azt csinálom :D
29/29 anonim válasza:
Tavaly volt párom ilyenkor, idén nincs, és nem hiszem h holnapig lesz mert nem megyek sehová. Aki van azzal pedig csak alkalmi viszonyban vagyok nem mondható kapocsolatnak. Családdal leszek karácsonykor aztán reméljük a következő év jobbat hoz...mint mindig...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!