Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy egyik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy egyik héten szeret, meg kellek neki, másik héten pedig előttem fogdos más csajokat?

Figyelt kérdés
Adtam neki még egy esélyt, visszakönyörögte magát hozzám. Együtt aludtunk, de nem feküdtünk le. 1 hétig egészen normális volt. Majd pedig ahelyett, hogy velem lenne, más lányoknak bókol előttem, meg taperolja őket :/ Miért? Miért nem kér legalább bocsánatot?
2012. dec. 22. 19:34
 1/6 anonim ***** válasza:
Ne pazarold rá az idődet, bunkó is és idióta is :S
2012. dec. 22. 19:36
 2/6 anonim ***** válasza:
Kalandor típusú srác, valószínüleg nem vesz komolyan Téged. Jobb ha elfelejted mielőtt komolyabb fájdalmat okozna.
2012. dec. 22. 19:37
 3/6 anonim ***** válasza:
Az igaz szeret nem változik így. Egyértelmű, hogy nem szeret igazán.
2012. dec. 22. 19:38
 4/6 A kérdező kommentje:
Már késő... Nagyon nagy fájdalmat okozott. Próbálom megérteni, hogy miért :/
 5/6 anonim ***** válasza:
Szerintem felejtsd el a srácot. Amellett, hogy bunkó, még idió.ta is!
 6/6 anonim ***** válasza:

FIGYELEM, GYORSAN ADD KI AZ ÚTJÁT!

Ismerek olyan csajt, aki a párjával már 4 éve együtt van, mert nem bír tőle elszakadni és folyton csalja, de ezt a lány már annyira megszokta, hogy nem érdekli. ne adj ennek a kapcsolatnak esélyt, mert te is úgy fogsz járni, ahogyan az a csaj! A barátod nem tudja mi az a szerelem és a rendes kapcsolat. Egyszerűen buta hozzá vagy nem tudom!

2012. dec. 22. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!