Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit kéne tennem most? Magam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kéne tennem most? Magam alatt vagyok.

Figyelt kérdés

Voltam kempingezni haverokkal 3 napig egy strandon, ahol van ilyen lehetőség is. Ott az egyik étteremben megismerkedtem egy korombeli ( 20 éves, és én is annyi vagyok) felszolgálólánnyal. Az ottlétünk alatt nem sok mindent tudtam meg róla, csupán a nevét és egy-két apró dolgot. (váltottam vele pár szót) Viszont amióta hazajöttünk egyfolytában csak ő jár a fejemben, egyszerűen képtelen vagyok elfelejteni őt. Bármivel is foglalom el magam, semmi. Hatástalan. Az Ő lakhelyét s az Én lakhelyemet majd 90km választja el.

A távkapcsolatnak semmi értelmét nem látom, mivel az csak árthat mindkét félnek elgondolásom szerint. Az ésszerűségem s a logikám azt mondja, hogy semmi értelme. Viszont az érzelmeim mást mondanak. Az igazsághoz hozzátartozik az is, hogy a lakhelyemtől 60km-nyire mentünk el a haverokkal kempingezni. Még suliba járok, ezért nem is nagyon merek távkapcsolatba bonyolódni.

Mit kéne tennem?

Lehetőleg, értelmes válaszokat, tanácsokat várnék, nem pedig lekicsinylőeket s letolóakat.

2009. aug. 23. 22:25
 1/3 anonim ***** válasza:
Keresd meg valami netes társasági oldalon(iwiw,myvip),vedd fel vele a kapcsolatot.Az már egy jó dolog lenne kezdésnek,utána majd meglátjátok.Lehet ha jobban megismered nem is fog annyira tetszeni...
2009. aug. 23. 22:31
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Én is akaratomon kívűl bonyolódtam egy távkapcsolatba ,de nem bántam meg :) 70km van köztünk és heti 1szer max 2szer tudunk talizni ,mondjuk szünetekben egymásnál aludhatunk meg néha hétvégén stb :) És mégis nagyon jó a kapcsolat :)

A távolság a nagy szerelmet még erősebbé teszi és csak a kicsit oltja el. És én tudom,hogy úgysem tart ez örökké és egyszer úgy is egybeköltözünk :)

De ha nem sok mindent tudsz róla akkor nem tudom mi alakulhat eddig . De inkább még most hagyd,ha nem bírnád a távot.

2009. aug. 23. 23:14
 3/3 A kérdező kommentje:

Lehet, hogy ez lesz belőle, s nem fogok távkapcsolatot kezdeményezni. Talán így lesz a legjobb.

Csak remélni tudom, hogy sikerül megállapodnom legbelül, és rendet tudok tenni magamban.

Köszönöm az eddigi válaszokat is. :)

Persze akinek van még hozzáfűzni valója azt is szívesen látnám. :)

2009. aug. 24. 01:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!