Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit adhatnék cserébe karácsonyra annak a lány barátomnak akitől azt kaptam h megfoghattam a melleit *-*?
Figyelt kérdés
Olyan kis finom selymes és puhik voltak, már nagyon rég óta győzködtem és most végre megengedte :)
Mit adhatnék neki én, most vmi nem szokványosat szeretnék?
2012. dec. 22. 15:01
2/43 anonim válasza:
Megfoghatja a farkad.Az is selymes kis puha..
3/43 A kérdező kommentje:
barátság is az is marad :/
lankadtan tényleg kis puha :DD de nemhinném h ez lenne minden vágya, szval vmi extrább ötlet kellene
2012. dec. 22. 15:04
5/43 anonim válasza:
Ejj, de jól megy valahol! :D
Boldog karácsonyt! :)
Mit? Hát.. Ő.. Valamit amit szeret :) :D :P
6/43 A kérdező kommentje:
Felállt, sőt még majdnem el is mentem :D Nagggyon jó csaj egyébként *-*
2012. dec. 22. 15:14
7/43 A kérdező kommentje:
5: köszi, neked is :)
2012. dec. 22. 15:15
8/43 anonim válasza:
Extrább ötlet? Hány éves a lány? Adhatnád a szájába is!
10/43 A kérdező kommentje:
18 éves és a rendes lányok közé tartozik szóval ilyen "nyalánkságok" nem nagyon érdeklik :D
2012. dec. 22. 16:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!