Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tini lányok (14-18 éves)! Mit szólnátok, ha valaki ezt kérné tőletek?
Figyelt kérdés
Ha egy 15 éves fiú fizetne nektek, hogy küldjétek el egy bugyitokat/tangátokat-beleegyeznétek?2012. dec. 21. 20:37
11/21 anonim válasza:
Mit szólnék ha valaki ezt kérdezné tőlem ?
Elküldeném a jó **** anyjába. Főleg 15 évesen!
Am. egy 18 éves nem tinilány. Ebből is látszik, hogy milyen gyerek vagy. Nőj fel először!
Ezen kívül gondolkodj el, hogy milyen ocsmányságokat írsz! Idióta
12/21 anonim válasza:
Ha eleget fizetne ahhoz, hogy ráadásosan ellensúlyozza egy bugyi árát, vennék egy zsír új darabot, s csomagolásostul utalnám át neki, mondván, hogy az is az enyém.
Amúgy meg ha itt akarsz ügyfeledre lelni, szerintem nem a legmegfelelőbb helyen keresgélsz.:D
13/21 anonim válasza:
Hogy mit szólnék? Pofán röhögném!
14/21 anonim válasza:
nem egyeznék bele, semmiképpen nem
16/21 anonim válasza:
öööö... ez most komoly?? SOHA! 18/L
17/21 anonim válasza:
háát egy 20-asért már lazán.azalatt nem.
18/21 anonim válasza:
Persze! Előtte persze belemártanám salétromsavas csirkefo-sba.
19/21 anonim válasza:
Nem is érteném/értem hogy ez mért lenne jó Neki, eléggé szánni tudom az ilyen kérdéseket ( azt a ?ést ami a ?ben van ), biztosan nem küldenék_ essetleg ha jó pár 0 van az összegben, de akkor sem sajátot :))
20/21 anonim válasza:
Kérték, nem küldtem, ne küld ha van eszed
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!