Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti szerettek kezdeményezni? Vagy kezdeményezzen/kezdeményezhet a lány is? Lányok ti szoktatok kezdeményezni? Részletek lent.
Azért kérdezem,mert -általánosságban nem,de - ilyen téren félénk vagyok,és nem merek kezdeményezni.Szóval ha megtetszik egy srác,mit csináljak?Várjam,hogy hátha kezdeményez?
Előre is köszi a válaszokat!Elsősorban 14-17éves korosztály válaszát írom.Lányok ti is ilyenek vagytok mint én,vagy szoktatok kezdeményezni?
14/L
Hát, nem éppen tartozom az említett korosztályba, de azért válaszolok. Igen, jó (kényelmesebb :P) ha a lány kezdeményez, legalábbis részemről, mert elég visszahúzódó vagyok. Vagyis jobb lenne, ha a lány kezdeményezne, eddig még nem igazán volt bátorságom megszólítani sem egy lányt.
19/F
köszi a válaszokat!
1.HSZ-nek:nem baj hogy válaszoltál,érdekel más véleménye is,de a korom miatt inkább ez a 14-17éves korosztály érdekel:D
2.HSZ-nak:lehet,hogy az első kapcsolat után én is bátrabb leszek,de most még semmilyen "tapasztalattal" nem rendelkező kezdőként kicsit félénk vagyok.
köszönöm a válaszokat!
Ez szerintem attol függ mennyire vagy magabiztos, én is nehezen kezdeményezek viszont ha barátnömnek kell segiteni leszolitani a srácot akkor nagyon megy :D
Meg ha a srácok szolitanak le akkor is tök jol eldumálok velük hamar feloldodom de isten ments h én menjek oda és nyomuljak ugy komolyan rá majd jön az ha meg akar ismerni:P
16L
hát általánossággal a magabiztosságom 10-es skálán kb. 6-7.Szóval nem vagyok nagyon magabiztos,de azért próbálok az lenni:D
köszi a válasz!:D
előző vagyok.*annyira...és *úr isten...
Bocsi,este van...:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!