Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők! Elmondanátok nekem, hogy ti miért szerettek nők lenni?
A hátrányok mellett tényleg van előnye is.
Most tudom bunkón hangzik, meg nem is élek ezzel a lehetőséggel, de ha nem lenne kapcsolatom én akkor szexelnék, amikor kedvem tartja és én választok. Ez nem egyéni kiváltság, rengeteg férfi kapható.
Én egyszerűen szeretem a női szerepet, szeretem ahogy a férfiak nőként néznek rám, ahogy végignéznek rajtam, tetőtől talpig és látom a szemükben, hogy nőt látnak. Ez az, ami miatt imádok nő lenni :)
büntetlenül szerethetem a f@szt :)
Emellett udvariasan bánnak velem.
Könnyebben lehetek szép. (haj, smink)
Hát, igen.
Az előbbi gondolatmenetemet továbbfűzve, titeket a franc se szól meg a sok ribancért, bezzeg ha mi kifogunk valami álompasit már mindenféle k*rvák vagyunk :D
A menstruációt leszámítva szeretek nő lenni. :)
Engem még soha semmilyen lekezelés, hátrányos megkülönböztetés nem ért a nemem miatt.
Igazából nem látok túl sok különbséget a saját esetemben a férfi- és a női lét között, ha férfi lennék, akkor is hasonlóan élnék.
Nem érdekel mások véleménye, ha úgy tartja kedvem, tudok férfiasan is viselkedni.
Viszont az nagyon tetszik, hogy szerethetem a divatot, a szépséget, a lágyságot, míg egy férfit melegnek néznek emiatt általában.
Biztosan hallottál már róla, hogy létezik férfi- és női agy. A legtöbb embernél ez közel azonos arányban van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!