Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek rossz az ha? . (anime)
Szerintetek rossz az ha fiú létemre kedvelem a bishounen animéket?
Sőtt.. Már majdnem hogy megszállottja vagyok a szerelmes történeteknek, imádom őket :D
Nagyon megfogott a Kimi ni Todoke, a Lovely Complex.. Most meg a Tasogare Otome x Amnesia..
Itt főképp a lányok válaszára lennék kíváncsi, de fiúkat is meghallgatok :)
Szerintem nem rossz, ha fiú létedre ilyen animék is érdekelnek, bár 3 évvel ezelőtt kicsit másképp álltam hozzá a témához, mivel addig nem nagyon ismertem a műfajt. Akkoriban 22 éves fiú mutatott nekem jobbnál jobb műveket belőle és azóta Én is jobban szeretem, de nem bírom huzamosabb ideig egyiket sem. Akkoriban én pont azon morfondíroztam, hogy mi a baj velem, hogy lány létemre nem bírom az ilyeneket, amikor meg ez a srác keni-vágja, hogy ki kivel, hol, mikor, melyik jelenetben :O
A 3 mű közül csak a Lovely Complex-et szerettem/szeretem, de azt is csak szinkronosan. Valamiért japánul nagyon nem tetszett.
19/L
Sziaa.:d
Szerintem egyeltalán nem gáz.:D sőőt,így legalább lesz beszélgető témád egy lánnyal. (Már ha szereti az animéket)
Énis imádom ezeket az animéket,a Lovley Complex örök kedvenc. c:
15/Lány
Sia szerintem nem baj ha szereted a romantikus animéket amugy hány éves vagy?
szereted a romantikus mangákat is?
melyik a kedvenc anime/manga?
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!