Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek rossz az ha? ....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek rossz az ha? . (anime)

Figyelt kérdés

Szerintetek rossz az ha fiú létemre kedvelem a bishounen animéket?

Sőtt.. Már majdnem hogy megszállottja vagyok a szerelmes történeteknek, imádom őket :D

Nagyon megfogott a Kimi ni Todoke, a Lovely Complex.. Most meg a Tasogare Otome x Amnesia..

Itt főképp a lányok válaszára lennék kíváncsi, de fiúkat is meghallgatok :)

2012. dec. 20. 20:51
1 2 3 4 5
 21/42 anonim válasza:

hát néha én is gondoltam ilyenre. de személyesen, vagy csak így cahten, skype on nem szeretek, mert én eléggé visszahúzódó vagyok.(szinte senkit sem engedek magamhoz közel, és szinte senkit sem neveztem barátomnak, akiket annak tudok nevezni az összesen 2 ember-> nagyon nehezen is bízok meg akárkiben. a többi inkább csak haver, de abból is csak pár személy van.)

én általában fórumokon szoktam ha van hozzá kedvem.

amúgy a nevedből szerintem mindenki leszűrte, hogy fiúm vagy :D

2012. dec. 21. 22:40
 22/42 anonim válasza:
* elírtam bocsánat az ott "fiú vagy akart lenni :D" nem szoktam meg még a laptop billentyűzetét
2012. dec. 21. 22:42
 23/42 anonim ***** válasza:

Igen, a Hiyokio, egy anime címe, ami az azon alapuló manga címe is :)

[link]

és a 2012-es rész, akkor már ki is jött, nem jövőre jön :D

[link]

Am nekem se nagyon van animés ismerősöm,mondjuk, én lány vagyok :)

2012. dec. 21. 22:44
 24/42 anonim ***** válasza:
A válaszom nem csak a kérdezőnek szólt hanem a válaszolóknak is és nekem mind1,hogy fiú vagy lány csak dumálni akarok/szeretnék valakivel időnként meg animéke ajánlani egy másnak :D A kérdezőnek pedig miért vagy annyira vissza húzodó az nagyon nem jó mert közben lemaradsz az életről a haverokkal/barátokkal való együtt lógás hülyeségeket csinálni és minnéltöbb haverod de jobb ha barátod van annál nagyobb buli az iskola/ az élet ha meg nem tudsz megbizni az emberekben akkor pont jó helyen jársz engem sok "barát"nak hitt személy árult el stb de én tulléptem ezenés jobb ember ismerő lettem és bocsi a hosszú komi miatt .
2012. dec. 21. 23:05
 25/42 anonim válasza:

a 21. kommentet én írtam (nem a kérdező vagyok):D

régebben sem szerettem barátkozni(szüleim is azt mondták, hogy már kicsi korom óta szeretek egyedül lenni), de mégis sokkal több emberrel voltam mint most(velük is persze csak suliban, mert otthonról ritkán járok el, szeretek egyedül lenni). azok közül sokan engem is cserbenhagytak/"hátba támadtak" + a külsőm miatt sokan bántottak (hamar megnőttem, göndör haj, súlyprobléma, arcom miatt stb..) és régen elkövettem azt a hibát, hogy törődtem ezekkel az emberekkel. mára mára társaságom tényleg csak max 6-8 ember, de ebből 2 igaz barát akik akkor is mellettem maradtak és biztattak amikor elhagytak a többiek bántottak. ma már engem nem nagyon zavar ha engem bántank. ha a barátaimat vagy a családomat akkor az annál inkább idegesít.

2012. dec. 21. 23:35
 26/42 anonim ***** válasza:
Mintha ha az én éltem lenne össze foglalva röviden :D én is súlyproblémával küzdöttem de már nem :D és sokat csúfoltak bántottak régen de elkezdtem "sportolni" meg miegy más annyi a kül,hogy én szeretem a nagy társaságot is és nem vagyok vissza húzodó tipus én az vagyok aki kimerállni több ember elé és beszélni vagy csak le szólitani egy vadidegen embert imádok "hülye" lenni itt ne a bunkzást meg hasonlóakat érsd/érsdétek hanem amikor feldobod a másik ember napját és a depis emberekből mosolygosat csinálsz mert én mások "boldogságából táplál kozok" xD "Élet energiát eszek".
2012. dec. 21. 23:54
 27/42 anonim válasza:

hát igazából itt nem is arról van szó, hogy én olyan visszahúzódó vagyok, hogy az embereket nem szeretem. kis betegségem van születésem óta amiről eléggé nehezen beszélek és szégyellek is, de nem tudom miért hiszen nem tehetek róla. és ez is egy oka, hogy szeretek egyedül lenni. a súlyprobléma pedig nagy gond hiszen a betegségem miatt nem is szabad sportolnom.

amúgy én is az a típus vagyok aki nagyon "hülye" (szintén nem bunkó) ha megvan a társaság. általában én szoktam felvidítani a többieket. nekem ez okoz örömet, meg persze ha segíthetek másokon. ez is egy ok, hogy regisztráltam ide, mert valahogy jobban érzem magam ha tudok 1-1 kérdésre válaszolni. igaz nem sok, de olykor-olykor jobban érzem magam, hogy "segíthettem másokon"

2012. dec. 22. 01:33
 28/42 anonim ***** válasza:

Én is beszállok a beszélgetésbe :D

Nekem sincs sok barátom, animés meg pláne nem. Mondjuk az is rossz, hogy a városomban nem találtam senki, nincs klub meg stb.

Viszont azért nem ártana pár barát :) és én is a hülyék csoportjába tartozom, csak azért én kicsit már néha szakítom a határokat, és sokszor bunkó vagyok, de legalább az igazat mondom, ha még bunkóság is. (ez is az emberek által formált személyiségem :p)

2012. dec. 22. 13:01
 29/42 anonim ***** válasza:

Na tökjó egyre többen vagyunk valaki neten nem akarja felvenni a kapcsolatot velem? mert privibe meg beszélhetnék a dolgokat oszt ott a skype,a facebook,nekem pl a g-mail stb

és lehetne dumálni.

2012. dec. 22. 13:11
 30/42 A kérdező kommentje:
Nem helyezem az animét előrébb mint a barátaimat, tehát én csak így hobbiból nézem őket :D De egyébként örülök hogy így eltársalogtok a kérdésemen :D Nyugodtan lehet folytatni, én szeretem olvasni ^^
2012. dec. 22. 22:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!