Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok. Hülyeséget tervezek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok. Hülyeséget tervezek?

Figyelt kérdés

Van egy lány, akire rá szoktam írni neten. Eleinte úgy tűnt, hogy elég jól elbeszélgetünk, és nem zavarom. Kérdeztem is, hogy zavarom-e, de persze tudom, hogy egy illedelmes lány, mindig nemet mond. Szóval lassan már nem írt vissza. Tehát:

Hülyeség lenne, ha ráírnék, és elmondanám, neki, hogy nekem már évek óta tetszik, és tudom, hogy le kellene csak állnom, nem írkálni, de szeretném tudni, hogy lát-e némi esélyt, hogy az életben valaha is kölcsönös legyen ez a szimpátia?! Vagy inkább ne írjak neki?

2012. dec. 19. 21:19
 1/6 anonim ***** válasza:
Éppenséggel megírhatod neki sokat nem veszítesz. :)Legalább megtudod érdemes e még rá várni.
2012. dec. 19. 21:20
 2/6 anonim ***** válasza:
Írj rá nyugodtan :) nem veszítesz vele ,viszont ha nem írsz neki meg fogod bánni hogy nem tetted meg :)
2012. dec. 19. 21:21
 3/6 anonim ***** válasza:

Szerintem meg ilyesmit ne irj. Ez olyan nem is tudom kiabranditoan hat. Legalabb is nekem az sokkal ferfiasabbnak tunik, ha a fiu megkerdezi, hogy 'figyu, mar annyit beszelgettunk itt, lenne kedved eloben is?'

Amugy meg hiaba mondja azt online, hogy lat eselyt, az ugyis akkor dol el, ha talalkoztok.

2012. dec. 19. 21:25
 4/6 anonim ***** válasza:
Ha érdekelnéd már rég rajtad lovagolna
2012. dec. 19. 21:26
 5/6 anonim ***** válasza:
A magad megnyugtatása végett írhatsz neki, de ha már egy ideje nem írkál neked vissza, az elég egyértelmű. Lehet, hogy illedelmes, de nem túl egyenes :)
2012. dec. 19. 21:29
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem ez nem olyan dolog, amit facebookon kell megbeszélni. A gép mögül azt ír neked amit akar, aztán találgathatsz, hogy valóban azt gondolja-e amit leírt. Élőben pedig látod a reakcióját, ami megkönnyíti a helyzetedet. Ha meg nem akar találkozni, akkor marad a facebook.
2012. dec. 19. 22:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!