Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most ebből mi lesz?
Tanácstalan vagyok!
Van egy srác, akit már évek óta ismerek. Körülbelül egy hete újra el kezdtünk beszélgetni, és "randira" hívott. Régebben, úgy körülbelül 5 évvel ezelőtt már elkezdődött köztünk valami, de akkor még csak tizenéves voltam. Ezért csak a kémiának engedtünk :)
Most viszont amikor elhívott a találkára, én fel voltam készülve, hogy megint csak egy alkalom lesz és ennyi. Erre nagyon meglepődtem, mert elvitt egy vendéglőbe, ott meghívott egy kávéra,és sokat beszélgettünk.Ráadásul semmi próbálkozás. Azóta megint írt, hogy találkozzunk.
Szerintetek ezt most tényleg komoly randizás, vagy csak "előjáték", és kedveskedés amíg be nem adom a derekam!?
Köszönöm a véleményeket!
21/L (a srác lassan 27)

Hát, titkon remélem, hogy igazad van :)
Az első találka után beszélgettünk azon a bizonyos közösségi oldalon :), és mondta, hogy rám bízza,hogy hol szeretnék találkozni vele.
Valamint mennek a célozgatások. Hát majd a hétvégi randi után kiderül :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!