Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti mit gondoltok egy ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit gondoltok egy ilyen lányról?

Figyelt kérdés

A lány 14 éves.

Műkörmei vannak, minden héten megy bálokba, discokba, reggelig. Kétszínű, van egypár "barátnője" akivel csak azért barátkozik, mert egyébként nem lenne kivel elmennie bulikba. Minden apró dolgok megsértődik, pl. ha valaki nem megy át hozzá. 20 éves pasikkal kavar... Ha valakivel összeveszik egyszerre a nagyfiúkhoz megy, meg velük fenyegetőzik..Minden pasi megőrül érte.. Tömi a mellét.

Mit gondoltok egy ilyen lányról? (nem az irigység beszél belőlem!)

2012. dec. 18. 20:50
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%

tömi a mellét :DDD

hadd tömje,ha az neki jó.

egyébként meg jó ribizlinövendék

2012. dec. 18. 20:51
 2/18 anonim ***** válasza:
Jó lenne felpróbálni...
2012. dec. 18. 20:52
 3/18 anonim ***** válasza:
Meg egy K betű lebeg a feje felett. Hát olyan nő!:D
2012. dec. 18. 20:52
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Dehogynem az irigyseg beszel beloled...miert foglalkoznal maskulonben vele es tennel fel rola ilyen kerdeseket?
2012. dec. 18. 20:53
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Olvastam egyszer itt egy ilyet, hogy kiakadt a ribanczométer. Na, most is ez van.
2012. dec. 18. 20:54
 6/18 A kérdező kommentje:

20 éves vagyok.. Boldog párkapcsolatban élek..

Csak számomra felháborító, furcsa, hogy ekkora kislány ilyen nagynak képzeli magát? (8.-as)

Én 14 évesen nem ilyen voltam.. Nem csináltam ilyeneket...

Vagy csak én vagyok ilyen régimódi?!

Merre tart ez a világ...

2012. dec. 18. 20:58
 7/18 anonim ***** válasza:

Voltak, vannak és még lesznek is ilyen hölgyemények. Amit te tehetsz, hogy felemelt fejjel, büszkén éled tovább életed.

Én speciel sajnálom az ilyen lányokat... a legszebb éveik vesznek kárba.

23/L

2012. dec. 18. 21:04
 8/18 anonim ***** válasza:

szerintem ez egy felesleges kérdés volt,elmondtad a kérdésedben azt amit vártál hogy majd az emberek mondani fognak!

Igen ez egy k*rva de ha így fested le akkor mit vársz? hogy majd lesz olyan aki nem nevezi annak?

igen, erre tart a világ a kis p*csák uralkodnak és b@szott nagynak tartják magukat.

amúgy én is 14 éves lány vagyok és nem igazán foglalkozok a hasonló emberekkel. Neked is így kéne tenned. Örülj hogy más vagy és olyan időben születtél amikor az emberek még normálisak voltak.A 'kérdésedet' meg tényleg nem értem.

Ne haragudj de van az a bölcs mondás hogy nem teszünk fel olyan kérdést amire tudjuk a választ.

2012. dec. 18. 22:01
 9/18 A kérdező kommentje:
Csak megkérdeztem, hogy ti mit gondoltok ilyenről.. hogy mi a véleményük vele egykorú lányoknak.. ezerbocsánat.
2012. dec. 18. 22:06
 10/18 anonim ***** válasza:
Rommá kúrnám!
2012. dec. 19. 18:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!