Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Norby666 kérdése:
Egy 15-16 éves lánynak sokat számít, hogy a barátja izmos legyen, vagy hogy kockás legyen a hasa? Vagy semmit nem számítanak?
Figyelt kérdés
2012. dec. 18. 17:15
1/8 anonim válasza:
a legtöbb lánynak azért a jó kiállású izmos srác tetszik.
Az,hogy kockás has vagy sem.Az már apróság
2/8 anonim válasza:
Igazából ilyen korban szeretnek pedálozni a lányok kinek a barátja "herceg" szerűbb.
Ha már sportolsz valamit az előny náluk.
Mondjuk a mai fiatalokat nehezen értem meg---
3/8 anonim válasza:
Magamból kiindulva, nem vonzódnak az alacsony, vékony, cuki fiúkhoz. Csak a magas, jóképű gyerekekre buknak. Szívás az élet.
4/8 A kérdező kommentje:
Én sportolok,arról szó sincs,hogy ne lennék izmos,nem az a kigyúrt állat,de nem nézek ki rosszul(aminek örülök)a hasam az nem kockás :D de a lányoknak mégsem jövök be(azoknak igen,akik nekem nem tetszenek)ez esetben nem a testalkatom miatt lehet ez?
2012. dec. 18. 17:24
5/8 anonim válasza:
kedves kérdezőő :p egy lánynak sem egy az ízlése nem hiszem hogy a testalkatod miatt lenne ez a probléma :)) de küldhetnél egy képet :D 17l
6/8 anonim válasza:
Mindenkinek más jön be..az én férjemet például 14 éves koromban amikor megismertem is magas volt és eléggé vékony... Nem nagyon volt izmos, de nekem nagyon is tetszett..
7/8 anonim válasza:
nekem mind1 hogy kockás-e a hasa, vagy sem, de azért tényleg ne olyan vékony legyen már mint én :DD (bár olyannak nehéz lenni :D )
15/l
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm,értékesek voltak a válaszok,az igazat megvallva,nem nagyon mertem oda menni a lányokhoz,mert elsőre úgy lepattintottak,hogy csak úgy pislogtam. :D
2012. dec. 18. 21:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!