Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok csak a kockás hasú pasikra buknak?
Mert, ahogy "kitapintottam" nekem hasonlóan vannak a kockáim : [link]
Ezért nem szeretném, ha látszódnának..
Neked ez bejön?
A képen a bácsinak azért olyan a hasizma, mert ferdén ül. Te meg ne kitapintani akard, hanem megnézni, hogy néznél ki kockásan.
Ki ne találd, hogy neked már a nem létező hasizmaid miatt is komplexusod van!?!?!?
Ezzel az erővel aggódhatnál azon is, hogy ha lenne vaginád, biztos, hogy salátás lenne, nem a divatos kopasz barack, úgyhogy meg se mutatod a fütykösöd....
Szánalmas vagy...
Mondd inkább azt, hogy lusta vagy ledolgozni a sörhasad, van-e esélyed. Ne magyarázkodj!
És nyugodj bele, hogy a nők 95%-a szívesen meggyürmölészné a belinkelt hasizmokat, a maradék 5% meg leszbikus.
:P
Ne gondolkodjunk már a két végletben. Nem szükséges a kockás has a csajozáshoz de a sörhas sem mondható előnyösnek. Nekem a kettő között van, és nincs vele gondom sem nekem sem pedig az aktuális páromnak. Amúgy ezzel kapcsolatban már indítottam kérdést az alábbi képpel amin az én pocakom van, és a csajok elfogadhatónak találták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!